SporOsimhen transferi sonrası Fenerbahçe gözünü kararttı! İşte o iki hedef

Osimhen transferi sonrası Fenerbahçe gözünü kararttı! İşte o iki hedef

Paylaş
Osimhen transferi sonrası Fenerbahçe gözünü kararttı! İşte o iki hedef

Avrupa’da transfer döneminin kapanmasıyla birlikte fırsat transferi için pusuyu yatıldı. Chelsea’den Ben Chilwell ve Boca Juniors’tan Cristian Medina için pazarlık yapılıyor.

Galatasaray ve Beşiktaş’ın son dakika transferleri Fenerbahçe’yi de heyecanlandırdı. Avrupa’da transfer döneminin kapanmasıyla fırsat transferi için pusuya yatıldı. Bir süredir gündemde olan Chelsea’nin sol bek oyuncusu Ben Chilwell için şartlar zorlanacak. İngiliz basını, Chelsea’nin gözden çıkardığı 27 yaşındaki oyuncunun tek rotasının Fenerbahçe olduğunu yazdı. Piyasa değerinin (28 milyon euro) yüksekliği nedeniyle tek çözüm kiralamak.

Haberin Devamı

ARJANTİNLİ YILDIZ ADAYI

Fenerbahçe’nin pazarlık halinde olduğu diğer isim ise Boca Juniors forması giyen Cristian Medina. Arjantin Milli Takım formasını da 4 kez giyen 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun piyasa değeri 10 milyon euro. Geçen sezon Boca’da 25 maçta süre alan, 3’er gol ve asist katkısı yapan Medina’nın da Jose Mourinho farkıyla Fenerbahçe’ye gelmek istediği biliniyor.

Osimhen transferi sonrası Fenerbahçe gözünü kararttı İşte o iki hedef

1 MİLYAR 664 MİLYON TL KAR!

Fenerbahçe, 01.06.2023-31.05.2024 tarihleri arasındaki finansal raporunu KAP’a açıkladı. Açıklamada 1 milyar 664 milyon 582 bin 101 TL kar edildiği belirtildi. Sarı-lacivertli kulüp bir önceki sezon 287 milyon 535 bin 955 TL kar ettiğini açıklamıştı.

LUAN PERES SANTOS’A GİTTİ

Fenerbahçe, 30 yaşındaki stoper Luan Peres’in Brezilya’nın Santos Kulübü’ne transferi konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. Fenerbahçe formasıyla 23 maçta 1 gol atan Brezilyalı stoper, yaşadığı sakatlık sonrası forma savaşında geride kalmıştı.

Haberin Devamı

4 GÜNLÜK İZİN BİTTİ

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho, 15 günlük milli arayı da göz önüne alarak Alanya maçı sonrasında oyunculara 4 gün izin vermişti. Sarı-lacivertli oyuncular bugün Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başlayacak. Sakatlığı nedeniyle Gana Milli Takımı’na gitmeyen Djiku’nun da Kasımpaşa maçına yetişmesi için seferberlik ilan edildi.

RADE KRUNİC KIZILYILDIZ’DA

Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Rade Krunic, bonservisiyle birlikte Sırbistan ekibi Kızılyıldız’a transfer oluyor. 30 yaşındaki oyuncu için resmi açıklama bekleniyor. Geçen sezonun devre arasında Milan’dan Fenerbahçe’ye katılan Krunic, sarı-lacivertli formayla 22 maça çıktı, 1 asist yaptı. Fenerbahçe, Milan’a 3.5 milyon euro bonservis ödemişti. Krunic’in piyasa değeri 6 milyon euro görünüyor.