SporFenerbahçe kazandı

Fenerbahçe kazandı

Paylaş
Fenerbahçe kazandı

İlk günün ilk saatlerinde yaşanan gerginlik dışında son derece demokratik ortamda geçen kongrede Ali Koç yeniden başkan seçildi. Koç, “Fenerbahçe kazandı” derken, Aziz Yıldırım rakibini tebrik edip kongre üyelerini el ele selamladı.

Fenerbahçe’de tarihi kongre gerçekleşti, rekor katılımın olduğu seçimde Aziz Yıldırım’a bir kez daha üstünlük kuran Ali Koç 3 yıl daha başkan oldu. İlk gün yaşanan gerginlik sonrasında iki başkan bir TV kanalına çıkarak dostluk mesajları vermişti. Dün de bu demokratik ortam devam etti. Ali Koç kullanılan yaklaşık 28 bin oyun çoğunu alarak başkan seçildi. Aziz Yıldırım ise Ali Koç karşısında ikinci kez kaybetti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ÇAĞI BAŞLIYOR

Başkan Ali Koç’un ilk sözleri, “Artık Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor” dedi. Koç, “Yaklaşık 28 bin kongre üyesi oy kullandı. Demokrasi adına büyük bir mutluluk ve rekordur. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü bir kez daha gösterdik” ifadesini kullandı. Başkan Koç şunları söyledi: “Bu seçimin galibi Fenerbahçe olmuştur. Artık çağımız başladı. Şampiyonluklar üst üste gelecek. Bu dev aileye büyük başarılar yaşatacağız. Yarından itibaren transfer çalışmalarımız hızlanacak” ifadesini kullandı.

YOL HARİTASINI YÖNETİME VERDİK

Henüz resmi olarak sonuçlar açıklanmadan önce Ali Koç ile Aziz Yıldırım el ele kürsüye yürüdü. Ali Koç’un bu arada, “Başkanım bir ceket giyeyim, size saygısızlık olmasın” sözleri duyurdu. Kürsüye çıkan ikili ellerini kaldırıp, üyeleri selamladı. Ali Koç bu arada Aziz Yıldırım’ın tuttuğu elini de kaldırmak istedi ama Yıldırım izin vermedi. Aziz Yıldırım kürsüde kısa bir konuşma yaptı. Yıldırım, “Bize yakışan bir seçim oldu. Biz görevimizi yaptık. Umarım bizim gösterdiğimiz yol haritasına göre şampiyonluğa ulaşırlar, başarılar diliyorum” dedi. Sonrasında Aziz Yıldırım’ın listesinde olanlar da Ali Koç ile sarılıp başarı diledi. Aziz Yıldırım resmi açıklamayı beklemeden stattan ayrıldı.

Haberin Devamı

YENİ DÖNEM BAŞLASIN

Ali Koç’un aday olması sonrası Koç lehine adaylıktan çekilen Sadettin Saran, oyunu kullandıktan sonra, “Yeni dönemde Fenerbahçe artık Fenerbahçelilerle değil dışarıdaki düşmanlarla mücadele edecek diyorlar. İnşallah öyle olur” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ
ASİL ÜYELER
Hamdi Akın
Hulusi Belgü
Erol Bilecik
Hüseyin Bozkurt
Mehmet Salih Dereli
Esin Güral Argat
Acun Ilıcalı
Korkut Nedim Keçeli
Ahmet Ketenci
Burak Çağlan Kızılhan
Sertaç Komsuoğlu
Sait Ergun Özen
Fethi Pekin
Mustafa Hakan Safi.

YEDEK ÜYELER
Ali Alper Alpoğlu
Selma Perihan
Altay Rodopman
Mustafa Kemal
Danabaş,
Eren Ali Dişli
Özgür Özaktaç
Cenk Öztanık
Rıfat Perahya