SporFenerbahçe - Lille kadrosu belli oldu mu? Fenerbahçe - Lille ilk 11 kadrosu açıklandı mı? Fenerbahçe - Lille muhtemel 11!

Fenerbahçe - Lille kadrosu belli oldu mu? Fenerbahçe - Lille ilk 11 kadrosu açıklandı mı? Fenerbahçe - Lille muhtemel 11!

Paylaş
Fenerbahçe - Lille kadrosu belli oldu mu? Fenerbahçe - Lille ilk 11 kadrosu açıklandı mı? Fenerbahçe - Lille muhtemel 11!

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bugün Lille ile karşılaşacak. Peki, Fenerbahçe - Lille kadrosu belli oldu mu? Fenerbahçe - Lille ilk 11 kadrosu açıklandı mı? Fenerbahçe - Lille muhtemel 11!

Fenerbahçe - Lille kadrosu belli oldu mu? Sorusu merak ediliyor ve araştırılıyor. Fransa’da olimpiyatların devam etmesi nedeniyle Lille’in stadı Pierre Mauroy yerine Valenciennes kentinde bulunan Stade du Hainaut’ta oynanacak mücadele TSİ 21.30 başlayacak. Peki, Fenerbahçe - Lille kadrosu belli oldu mu? Fenerbahçe - Lille ilk 11 kadrosu açıklandı mı? Fenerbahçe - Lille muhtemel 11!

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - LİLLE İLK 11 KADROSU

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu mücadelesinde, Fenerbahçe ile Lille karşı karşıya gelecek. TSİ 21.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek ve maç EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de, sakatlığı bulunan Fred dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Mourinho'nun, orta sahada İsmail Yüksek ve Mert Hakan Yandaş'ı tercih etmesi bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin yeni transferleri Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri de kadroda yer alabilir. Lugano maçlarında forma giyemeyen iki oyuncu, Lille karşısında ilk kez Fenerbahçe forması giyme şansını bulabilir.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerindeki 37. sınavında, Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonunda yer alma mücadelesini sürdürüyor. Bugüne kadar elemelerde oynadığı 36 maçta 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan sarı-lacivertliler, bu maçlarda 54 gol attı ve 43 gol yedi.

Haberin Devamı