SporFenerbahçe - Lugano maçı ne zaman? Fenerbahçe Åžampiyonlar Ligi ön eleme maçı hangi tarihte oynanacak?

Fenerbahçe - Lugano maçı ne zaman? Fenerbahçe Åžampiyonlar Ligi ön eleme maçı hangi tarihte oynanacak?

PaylaÅŸ
Fenerbahçe - Lugano maçı ne zaman? Fenerbahçe Åžampiyonlar Ligi ön eleme maçı hangi tarihte oynanacak?

Fenerbahçe Åžampiyonlar Ligi ön eleme maçında karşıya karşıya geleceÄŸi Lugano maçına dair araÅŸtırmalar sürüyor. Peki, Fenerbahçe - Lugano maçı ne zaman? Fenerbahçe Åžampiyonlar Ligi ön eleme maçı hangi tarihte oynanacak?Â

 

Fenerbahçe - Lugano maçı ne zaman? Sorusu, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını merak etmekte olan sporseverler tarafından araştırılıyor ve merak ediliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, 23 Temmuz Salı günü deplasmanda İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaşacak ve bu mücadeleye yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Peki, Fenerbahçe - Lugano maçı ne zaman? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı hangi tarihte oynanacak? 

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - LUGANO MAÇI NE ZAMAN? 

Fenerbahçe ile Lugano arasında deplasmanda oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı 23 Temmuz Salı günü saat 21.30'da oynanacak. Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Fenerbahçe'nin deplasmanda karşılaşacağı Lugano maçına, Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Tiago Martins hakemlik yapacak. 

Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi yolundaki ikinci ön eleme turundaki İsviçre temsilcisi FC Lugano ile yarın akşam 21.30’da (TSİ) oynayacağı ilk maçının, D-Smart ile D-Smart GO’dan yayınlanacağı öğrenildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Avusturya kampının ardından 2 gün izin alan futbolcular, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde antrenman yaptı. Sabah yapılan idmanda, oyuncular ısınma, koordinasyon, çabukluk ve pas çalışmasının ardından taktiksel antrenman gerçekleştirdi. Fenerbahçe, hazırlıklarına akşam idmanıyla devam edecek. 

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - LUGANO MAÇI NEREDEN İZLENİR? 

Åžampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Lugano ile Fenerbahçe arasındaki mücadele D-Smart ve D-Smart GO üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe’nin, Lugano ile oynayacağı rövanÅŸ maçını Robert Jones yönetecek. Buna göre Fenerbahçe ile Lugano arasında deplasmanda oynanacak Åžampiyonlar Ligi ön eleme maçı 23 Temmuz Salı günü saat 21.30'da D-Smart ve D-Smart GO üzerinden canlı olarak izlenebilecek.Â