SporFenerbahçe - Lugano maçı özeti! Fenerbahçe - Lugano maçı kaç kaç bitti, kim kazandı? Fenerbahçe - Lugano maçı golleri!

Fenerbahçe - Lugano maçı özeti! Fenerbahçe - Lugano maçı kaç kaç bitti, kim kazandı? Fenerbahçe - Lugano maçı golleri!

Paylaş
Fenerbahçe - Lugano maçı özeti! Fenerbahçe - Lugano maçı kaç kaç bitti, kim kazandı? Fenerbahçe - Lugano maçı golleri!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında Fenerbahçe ve Lugano karşı karşıya geldi. Fenerbahçe - Lugano maçı özeti, maçın sona ermesinin ardından merak konusu oldu ve maçın golleri araştırıldı. Peki, Fenerbahçe - Lugano maçı kaç kaç bitti, kim kazandı?

Fenerbahçe - Lugano maçı özeti, maçın sona ermesinin ardından birçok vatandaş tarafından merak ediliyor ve maçın önemli anlarını takip etmek isteyenler tarafından Fenerbahçe - Lugano maçı özeti sorusu araştırılıyor. İşte Fenerbahçe - Lugano maçı özeti! Peki, Fenerbahçe - Lugano maçı kaç kaç bitti, kim kazandı?

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - LUGANO MAÇI ÖZETİ

Fenerbahçe - Lugano maçı özeti yayıncı kuruluş olan Tv8,5 ekranlarından ve Exxen ekranları üzerinden yayınlanmaktadır. Buna göre Tv8,5 ekranlarından ve Exxen ekranları üzerinden Fenerbahçe - Lugano maçı özetini izleyebilirsiniz.

Ülker Stadyumu'nda oynanan maçta Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski kaydetti.

Fenerbahçe'nin 38 yaşındaki tecrübeli golcüsü Edin Dzeko, Lugano ağlarını rövanşta da havalandırdı.

Müsabakanın 59. dakikasında Mert Hakan'ın kullandığı serbest vuruşta iyi bir kafa vuruşu çıkaran Dzeko, ikinci maçı da boş geçmedi.

Lugano ile oynanan ilk maçta hat-trick yapan Edin Dzeko 38, Shabani Nonda'yı 32 geride bırakarak Avrupa kupaları tarihinde bir Türk takımı formasıyla hat-trick yapan en yaşlı isim olmuştu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - LUGANO MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ, KİM KAZANDI?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında İsviçre'nin Lugano ekibini 2-1 yendi.