Spor Fenerbahçe yıldız avında

Fenerbahçe yıldız avında

Paylaş
Fenerbahçe yıldız avında

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’den dev bir hamle geldi. Sky Sports’tan Florian Plettenberg’in haberine göre; Kingsley Coman, Fenerbahçe’nin yaz transfer dönemindeki en büyük hedeflerinden birisi.

Habere göre; Jose Mourinho, bu yaz Bayern Münih’ten ayrılması beklenen yıldız oyuncuyu çok istiyor. Transfer zor göküse de Fenerbahçe, Coman hakkında bilgi topladı. Orta saha transferinde ise Udinese’de forma giyen Lazar Samardzic için teklif yapıldı. Fenerbahçe, 15 milyon euro ve bonusların yer aldığı teklifi İtalyan kulübe iletti. Birçok talibi olan Sırp genç orta saha için en güçlü teklifi Fenerbahçe, yaptı.

Haberin Devamı

YENİ GOLCÜ EL KAABİ

Golcü transferi yapmaya hazırlanan Fenerbahçe için sürpriz bir isim ortaya atıldı. Foot Mercato’da yer alan habere göre Kanarya, Olympiakos’un golcüsü Ayoub El Kaabi ile anlaşmaya çok yakın. Olympiakos ile Konferans Ligi şampiyonluğuna ulaşan El Kaabi, 33 golle sezonu tamamladı.

MOURINHO KOMUTANIMIZ

Fenerbahçe ile yeni sözleşmeye imza atan Mert Hakan Yandaş, idmanda kendisine ‘Komutan’ diye seslenen hocası Jose Mourinho’nun gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Mert Hakan, “Mourinho gibi büyük bir hocayla çalışmak herkese nasip olmaz. Mourinho herkesi isim isim bilerek buraya gelmiş. Komutan olayına gelince de o bizim komutanımız. Biz onun dediğini yapacağız.”

FENERBAHÇE ÇAĞI BAŞLAYACAK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de 8-9 Haziran’da gerçekleşen seçimin ardından göreve gelen kurullar mazbatalarını aldı. Konuşma yapan başkan Ali Koç, “Örnek bir seçim yaptık. Sizler sayesinde 3. kez başkanım. Omuz omuza verip Fenerbahçe çağını başlatacağız” dedi.