SporFenerbahçe yıldız oyuncuları KAP'a bildirdi

Fenerbahçe yıldız oyuncuları KAP'a bildirdi

Paylaş
Fenerbahçe yıldız oyuncuları KAP'a bildirdi

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferini KAP'a bildirdi. Fenerbahçe, Cenk Tosun ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kanarya ayrıca son olarak Corendon Alanyaspor forması giyen 23 yaşındaki milli futbolcu Oğuz Aydın ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Al-Ahli ile kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE'NİN ÖDEYECEĞİ RAKAM

Fenerbahçe, Allan Saint Maximin için Al Ahli'ye oyuncunun maaşı, kiralama ücreti ile birlikte menajerlik ücreti de dahil toplam 8 milyon Euro civarında bir bedel ödeyecek.

OĞUZ AYDIN AÇIKLANDI

Sarı-lacivertliler, Corendon Alanyaspor'dan 23 yaşındaki Oğuz Aydın'ı 4 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu. Konuya ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, "Ailemize hoş geldin Oğuz Aydın. Kulübümüz, kanat oyuncusu Oğuz Aydın’ın transferi için kendisi ve kulübü Corendon Alanyaspor ile anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki miliî futbolcu, kendisini 4 yıllığına sarı-lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Oğuz Aydın’a 'Ailemize hoş geldin' diyor, Fenerbahçemiz ile nice şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

Haberin Devamı

Geçen sezon Alanyaspor formasıyla 38 resmi maça çıkan Oğuz Aydın, 13 gol ve 8 asistlik perforsmans sergiledi.

CENK TOSUN AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Cenk Tosun ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, kadrosunu millî futbolcu Cenk Tosun ile güçlendirdi. Tecrübeli golcü kendisini 2 yıllığına Sarı Lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Cenk Tosun'a 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçemiz ile başarılar diliyoruz." denildi.