SporFenerbahçe'de imza haftası

Fenerbahçe'de imza haftası

Paylaş
Fenerbahçe'de imza haftası

Yabancı oyuncu kontenjanını boşaltmaya çalışan Fenerbahçe’de bu hafta imza şov yaşanacak. Sevilla’dan En-Nesyri, Alanyaspor’dan Oğuz Aydın, Al Ahli’den Maximin dışında Cenk Tosun da bu hafta resmi imzayı atacak.

Bu sezon en büyük şovunu teknik direktör Jose Mourinho ile yapan Fenerbahçe, Karagümrük’ten Levent Mercan’ı almış, kiralık olan Çağlar Söyüncü’yü de bonservisiyle transfer etmişti. Bir süredir sessiz kalan Fenerbahçe bu hafta sonuna kadar bombaları bir bir patlatacak. Böylece hücum hattı da çok kaliteli hale gelecek. İmza atacak isimler ise Youssef En-Nesyri, Allan Saint Maximin, Oğuz Aydın ve Cenk Tosun olacak. Cenk Tosun ve Oğuz Aydın tamam, En-Nesyri ve Maximin için pazarlık sürüyor.

Haberin Devamı

ÇAKI GİBİ HÜCUM HATTI

Sevilla’ya En-Nesyri için en yüksek teklifi (16 milyon euro+bonuslar) Fenerbahçe yaptı. En-Nesyri de yıllık 4.5 milyon euroluk maaşı kabul etti. Hafta sonuna kadar Sevilla da ikna edilecek. Beşiktaş ile sözleşmesi biten 33 yaşındaki Cenk Tosun’da da sorun yok. 23 yaşındaki Oğuz Aydın ve kulübü Alanyaspor ile anlaşıldı. Milli kanat oyuncusu ile 4 yıllık sözleşme hazırlandı. Alanya’ya 6 milyon euro bonservis verilecek. Ve Maximin... 27 yaşındaki kanat oyuncusu Allan Saint Maximin’in kiralanması için Suudi Arabistan ekibi Al Ahli ile de küçük pürüzler dışında anlaşıldı. Bu dört oyuncu imza attığında Fenerbahçe’nin forvet ve kanat hattı da güçlenmiş olacak.

SEVİLLA’NIN DERDİ PARA

Haberin Devamı

Sevilla Sportif Direktörü Victor Orta, Faslı forvet Youssef En-Nesyri için kendilerine çok teklif geldiğini ancak beklentilerinin çok altında kaldığını söyledi. En-Nesyri’nin bir yıl daha sözleşmesinin kaldığını hatırlatıp, “Bir karar vermemiz gerekiyor” diyen Orta’nın böylece Fenerbahçe’den daha fazla para kopartmaya çalıştığı iddia edildi.