SporFenerbahçe'den tepki geldi, Ergin Ataman özür diledi

Fenerbahçe'den tepki geldi, Ergin Ataman özür diledi

Paylaş
Fenerbahçe'den tepki geldi, Ergin Ataman özür diledi

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray ile oynanan hazırlık maçında Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan futbol maçına göndermede bulundu. Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan ise Ergin Ataman'ın bu hareketine tepki gösterdi. A Milli Erkek Basketbol Takımı'nı da çalıştıran Ataman'ın hareketine ilişkin sert konuşan Kızılhan, "İlgili aksiyonları alacağız" dedi. Bu açıklama sonrası Ergin Ataman özür diledi.

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray ile oynadıkları hazırlık maçının ardından tribünlere eliyle Fenerbahçe derbisinin skoru olan 3-1'i göstermişti. Konuya ilişkin Fenerbahçe cephesinden tepki geldi. Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan'ın konuya dair açıklaması şöyle:

Haberin Devamı

Milli Takım hocası kimliğine yakışmayan ismini bile anmak istemediği o şahsın hareketiyle ilgili, bölücü, ayrıştırıcı, aşağılık hareketiyle ilgili. Kendi aramızda iştişareleri yaptık. İlgililerle görüştük. Tüm camiamızın için rahat olsun. Gerekli aksiyonları alacağız ve duyuruları da çok kısa süre içerisinde yapacağız."

 ÖZÜR DİLEDİ

Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray ile oynanan hazırlık maçında derbinin skoru olan 3-1 işareti yaptığı için Fenerbahçe camiasından özür diledi.

Ataman, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Dün akşam Galatasaray ile oynanan dostluk maçı sonrasında, taraftarın ilgisi karşısında öncelikle klasikleşen yumruk sevincimi sonrasında da planlanmamış bir şekilde, basına da yansıyan '3-1' hareketini yaptım. Bu hareketi yaparken herhangi bir camiayı hedef alma veya rencide etme amacım kesinlikle olmamıştır.

Haberin Devamı

Yaşanan olay dolayısıyla kırdığım Fenerbahçe camiasından özür dilerim."

Fenerbahçeden tepki geldi, Ergin Ataman özür diledi