SporFenerbahçe’nin Avrupa Ligi maçı ne zaman? Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Twente - Fenerbahçe saat kaçta oynanacak?

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi maçı ne zaman? Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Twente - Fenerbahçe saat kaçta oynanacak?

Paylaş
Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi maçı ne zaman? Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Twente - Fenerbahçe saat kaçta oynanacak?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki bu heyecan dolu maçı, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi maçı ne zaman? Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Twente - Fenerbahçe saat kaçta oynanacak?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde kritik bir karşılaşmaya çıkmaya hazırlanıyor. İlk hafta Union Saint-Gilloise'i 2-1 mağlup ederek gruba iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz, bu kez Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Twente ile deplasmanda mücadele edecek. Süper Lig'de elde edilen başarılı sonuçların ardından, taraftarların gözü şimdi bu önemli Avrupa karşılaşmasına çevrildi. Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi maçı ne zaman? Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Twente - Fenerbahçe saat kaçta oynanacak?

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA LİGİ MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçında Hollanda temsilcisi Twente ile karşı karşıya gelecek. 3 Ekim 2024 Perşembe günü oynanacak olan bu kritik mücadelede temsilcimiz, Twente deplasmanında sahaya çıkacak.

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi maçı ne zaman Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Twente - Fenerbahçe saat kaçta oynanacak

TWENTE - FENERBAHÇE SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı, 3 Ekim 2024 Perşembe günü Türkiye saati ile 22:00’de başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ve tabii platformunda canlı olarak şifresiz yayınlanacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi ikinci haftasında oynanacak Twente maçı öncesinde rakiplerinin güçlü bir takım olduğunu vurguladı. Hollanda ekibiyle karşılaşacaklarını belirten Mourinho, Twente'nin takım oyununa dayalı bir yapısının olduğunu ve savunma ile önde baskıda başarılı olduklarını söyledi. Maça iyi hazırlandıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, rakiplerinin taktiksel özelliklerine karşı önlem aldıklarını belirterek, "Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız, hazırız" dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ PROGRAMI

3 Ekim | Twente-Fenerbahçe

24 Ekim | Fenerbahçe-Manchester United

7 Kasım | AZ Alkmaar-Fenerbahçe

28 Kasım | Slavia Prag-Fenerbahçe

11 Aralık | Fenerbahçe-Athletic Bilbao

23 Ocak | Fenerbahçe-Lyon

30 Ocak | Midtyjalland-Fenerbahçe