SporFener'de yüzler gülüyor

Fener'de yüzler gülüyor

Paylaş
Fener'de yüzler gülüyor

Fenerbahçe'de sakatlığıyla endişe yaratan Szymanski’den iyi haber geldi. Polonyalı yıldız, salı günü İstanbul’a dönecek. Sakatlığını atlatan Çağlar, İsmail, Mert Hakan, Maximin ve kaleci İrfan Can da bugün antrenmanda yer alacak.

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan futbolculardan iyi haberler gelmesi yüzleri güldürdü. Polonya Milli Takımı’ndaki sakatlık haberiyle sarı-lacivertlileri endişelendiren Szymanski’de korkulan bir durumun olmadığı öğrenildi. Yıldız futbolcu, salı günü oynayacakları Hırvatistan maçının ardından İstanbul’a dönecek.

Haberin Devamı

ÇAĞLAR DÖNÜYOR

Bu arada milli arada birçok futbolcu, sakatlıktan kurtuldu. Mourinho’nun stoper ikilisinde güvendiği isimlerin başında gelen Çağlar Söyüncü, bugün Samsunspor maçının hazırlıklarına katılacak. İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Maximin ve kaleci İrfan Can Eğribayat’ın da bugünkü antrenmanda yer alması bekleniyor.

FAS ŞOV YAPTI

Fas, Afrika Uluslar Kupası elemelerinde Orta Afrika Cumhuriyeti’ni 5-0 yendi. İlk 11’de başlayan Sofyan Amrabat, 90 dakika sahada kaldı. Neysri ise 65. dakikada oyuna girdi, gol atamadı.