SporFener'in Medina ısrarı

Fener'in Medina ısrarı

Paylaş
Fener'in Medina ısrarı

Sofyan Amrabat ile savunmayı sağlama alan Fenerbahçe’de, teknik direktör Jose Mourinho, Cristian Medina için de ısrarlı. Portekizli teknik adam, 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için şartların zorlanmasını istedi.

Boca Juniors, Medina için 10 milyon eurodan aşağı bir teklifi kabul etmeyeceğini bildirdi. Fenerbahçe, sonraki satıştan pay önererek imzayı attırmayı planlıyor. 2024’te Boca formasıyla 25 maça çıkan genç oyuncu 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

AMRABAT’I JOSE İSTEDİ

Fenerbahçe’de Fred ve İsmail gibi ön liberoda ilk 11’in değişmez isimleri varken, Amrabat’ın transfer edilmesi bazı kesimlerden eleştiri almıştı. Üstelik bu bölgede oynayabilecek Bartuğ ve Krunic de kadroda yer alıyor. Ancak Mourinho’nun, “Bana savunmanın önünde hata yapmayacak bir oyuncu gerek. Dünyada bu bölgenin en iyilerinden biri Amrabat. Onu alalım” dediği öğrenildi. İtalyan basınında yapılan Amrabat yorumlarında, “Fiziksel olarak güçlü ve özellikle top rakipteyken çok önemli bir oyuncu. Takıma denge sağlıyor ve kaliteli. En büyük eksikliği yavaş olması” denildi.