SporFerdi Kadıoğlu için kıran kırana yarış! Teklif yükselebilir

Ferdi Kadıoğlu için kıran kırana yarış! Teklif yükselebilir

Paylaş
Ferdi Kadıoğlu için kıran kırana yarış! Teklif yükselebilir

Brighton’ın anlaşma aşamasına geldiği 24 yaşındaki oyuncu için Manchester United devreye girdi. İngiliz basını, iki kulübün de transferi çok istemesinden dolayı şu anda 35 milyon euro bandında olan teklifin daha da yükselebileceğini öne sürdü.

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Brighton ile anlaşma aşamasına gelen 24 yaşındaki futbolcu için bir başka Premier Lig ekibi Manchester United da devreye girdi. Manchester’ın bu hamlesi, Ferdi’nin de aklını çeldi. Eğer Kırmızı Şeytanlar, Brighton’ın önerdiği 35 milyon euro seviyesine çıkarsa yıldız futbolcunun tercihi Manchester’dan yana olacak. Ancak İngiliz basını, iki kulübün de transferi çok istemesinden dolayı teklif yükseltmeye hazır olduğunu öne sürdü. Fenerbahçe yönetimi, her ne kadar Ferdi’nin ayrılmasını istemese de gelecek son teklifleri bekleyecek. Kısacası milli futbolcunun, Avrupa’ya en yüksek bonservis bedeliyle giden Türk oyuncu unvanını eline geçirmesi an meselesi.

Haberin Devamı

FENER COŞKUSU

Kanarya, dün sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertli kafile, akşam üstü İzmir’e hareket etti. Fenerbahçe’yi, havalimanında coşkulu bir kalabalık karşıladı. Sarı-lacivertli taraftarlar, marşlar ve tezahüratlarla takıma moral verdi.

FRED-FERDİ KADRODA

Göztepe maçı öncesi sakatlığı bulunan iki isimden Fenerbahçe’ye güzel haber geldi. Sakatlıklarını atlatan Fred ile Ferdi, İzmir’e giden kafileye dahil edildi. İki ismin de Mourinho’nun görev vermesi halinde forma giyebileceği öğrenildi. Sarılacivertlilerde, geçtiğimiz sezondan cezaları bulunan Mert Hakan ile İrfan Can Eğribayat ise bugünkü maçta görev yapamayacak.

NESYRİ Mİ DZEKO MU?

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de teknik direktör Mourinho, bugün forvette kime şans vereceği konusunda kararsız. Portekizli hoca, Adana Demir maçında attığı golle galibiyeti getiren Dzeko yerine formayı Nesyri’ye verebilir. Mourinho, Faslı forveti takıma daha çabuk adapte olabilmesi için ilk 11’de oynatabilir.

RAKİP GÖZ-GÖZ

Süper Lig’e Adana Demir galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, bugün deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak. Gürsel Aksel Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak mücadeleyi Kadir Sağlam yönetecek. Kanarya, iki sezon aradan sonra döndüğü Süper Lig’e Antalya beraberliği ile başlayan İzmir ekibi önünde 2’de 2 yapmak istiyor. Göz-Göz ise ligden düştüğü 2021-2022 sezonunun son 15 haftası dahil, 16 maçtır kazanamadığı ligde siftah yapma peşinde.

İLK 20’DE TEK KANARYA VAR

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), son 1 yılın verilerini baz alarak Avrupa’nın en iyi takımlarını sıraladı. Real Madrid’in zirvede bulunduğu listede Fenerbahçe, 18. sırada yer aldı. Sarı-lacivertliler, ilk 20 içinde yer alan tek Türk takımı oldu.