SporFırtına golcü avına çıktı

Fırtına golcü avına çıktı

Paylaş
Fırtına golcü avına çıktı

Muhammed Cham transferi ile orta sahayı güçlendiren Trabzonspor artık tamamen forvete odaklandı. Onuachu ve Weghorst için bekleyiş başlarken, Arokodare ve Diagne de listede.

Trabzonspor önemli oyuncularla kadrosuna takviye yaparken, sıra forvete geldi. Draguş’u almasına rağmen bu bölgeye oyuncu isteyen Fırtına’da Onuachu, Weghorst, Arokodare ve Mbaye Diagne ismi ön plana çıktı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ilk tercihi ise Onuachu. Southampton’a son olarak bonuslarla 7 milyon euro önerildi. Avrupa’da pek çok ülkede transfer dönemi 30 Ağustos’ta bitiyor. Onuachu için de bu tarihten sonra girişimler hızlanacak.

Haberin Devamı

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Fırtına’nın diğer adayları ise Tolu Arokodare, Wout Weghorst ve Mbaye Diagne. Belçika ekibi Genk forması giyen 23 yaşındaki Nijeryalı Arokodare ile temasa geçildi, cevap bekleniyor. Burnley’in kadroda düşünmediği Weghorst ile de pazarlık sürüyor. Son isim ise ülkemizde Karagümrük ve Galatasaray formaları giyen Mbaye Diagne. Kısa süre önce Arabistan ekibi Al-Qadsiah’a transfer olan Diagne de gelmek istiyor.