SporFırtına hayat buldu

Fırtına hayat buldu

Paylaş
Fırtına hayat buldu

Bu sezon beraberliklere abone Trabzonspor, Başakşehir’i 90+1’de Visca’nın golüyle yenmeyi başardı. Trabzon ikinci galibiyetini, Başakşehir ikinci yenilgisini aldı.

Bu sezon beraberliklere abone olan Trabzonspor, evinde Başakşehir’i 90+1’de Visca’nın golüyle yenerek 3 puanı kaptı: 1-0. 23’te Draguş’un şutunda savunmadan top Cham’ın önüne düştü. Cham, Visca’yı gördü, Visca’nın şutu auta gitti. 28’de Malheiro’nun şutunda kaleci Muhammed gole izin vermedi. 39’da Cham’ın ortasında Lundstram’ın kafa vuruşu auta gitti. GOL GELDİ, MAÇ BİTTİ 61’de Deniz Türüç’ün kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında Piatek kafayı vurdu. Üstten dışarı çıktı. 80’de Bardhi serbest vuruşta topu ceza alanına gönderdi. Mendy’nin kafa vuruşunda top kaleci Muhammed’de kaldı. 90+1’de Trabzonspor golü buldu. Eren’in soldan yaptığı ortaya ceza sahası içinde bulunan Visca topun gelişine vurarak, ağları havalandırdı: 1-0.

Haberin Devamı

UMARIM BİR SERİ BAŞLAR

Trabzonspor’un tek golünü atan Edin Visca, “Umarım bu galibiyet, bir seriyi getirir. Zor günlerden geçiyoruz” dedi. 34 yaşındaki Visca bu sezon ligde 5. maçında ikinci golünü attı.

ALLAH DA YARDIM ETTİ

Teknik direktörlük kariyerinde 1000. maçına çıkan Şenol Güneş bunu Türkiye’de başaran ilk teknik adam oldu. Güneş şunları söyledi: “Moral ve güvene ihtiyacımız vardı. Top kayıplarını bu maçta azalttık ama yine vardı. Eksiklerimiz var. Oyun anlayışımızı geliştirmek zorundayız. Allah da yardım etti. Puan olarak bizden daha iyi olan bir takımı yenmek önemliydi. Bir tünelden geçiyoruz. Ancak bir çiçekle yaz gelmez. Başka galibiyetler almalıyız.”

CANIMIZ ACIDI

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Final vuruşlarında başarılı olamadık. Canımızı acıtan bir mağlubiyet aldık” dedi.

Haberin Devamı

TRİBÜNLER DOLMADI

Trabzonspor taraftarları karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi, tribünlerde büyük boşluklar dikkat çekti. Başakşehir tribünleri de boş kaldı.

6 EKSİK

Trabzon’da sakatlıkları olan Denswil, Nwakaeme, Savic, Enis, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan kadroda yer almadı.

ÜRETKEN OLMALIYIZ

Trabzonspor’un tecrübeli orta sahası Ozan Tufan, “Zor maçtı, son dakikada da olsak kazanmak güzel. Golü daha erken bulmalıydık, daha üretken olmalıyız” diye konuştu.

SON DAKİKA ALKIŞI

Maçta takımına büyük destek veren Trabzonspor taraftarları son dakika golüyle coştu. Taraftarlar takımı tribünlere çağırıp alkışladı.

BORÇ 3 MİLYARI AŞTI

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Doğan, “19 Ekim 2024 tarihi itibarıyla kulübün borcu 3 milyar 150 milyon euro. Mali tablo olumlu ama saha sonuçları konusunda taraftara mahcup olduğumuzu söyleyebilirim” dedi. Başkan Doğan, lisans alabilmek için aralık sonuna kadar 30 milyon euro bulmaları gerektiğini de ekledi.