SporFırtına'da Güneş açtı

Fırtına'da Güneş açtı

Paylaş
Fırtına'da Güneş açtı

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor’da Şenol Güneş dönemi resmen başladı. Dün 72 yaşındaki teknik adamla yeniden bir araya gelen başkan Ertuğrul Doğan, deneyimli hoca ile el sıkıştı. Kulüp anlaşmayı, “Birlikte başaracağız, yeniden tarih yazacağız. Evine tekrar hoş geldin Şenol Güneş” ifadeleriyle duyurdu.

Son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran ve 2023 yılının ekim ayından beri boşta olan Güneş, kaleci olarak efsaneleştiği bordo-mavililerde 5. kez göreve geldi. Kurt hoca Trabzonspor’un başında 2 kez Türkiye Kupası, 2 kez de Süper Kupa’yı kazanmıştı.

Haberin Devamı

EF5ANE!

Trabzonspor, sosyal medya hesabından transferi açıklarken deneyimli teknik adam ile özdeşleşen bordo-mavi kravatın görselini kullandı. Efsane kelimesindeki s harfi de 5 rakamı ile yazılıp Güneş’in 5. dönemine atıfta bulunuldu.

ÜÇ İSİM İSTEDİ

Şenol Güneş’in, Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmede transfer istediği öğrenildi. Deneyimli teknik adamın, Beşiktaş’ı çalıştırdığı dönemlerde kadroda yer alan Vincent Aboubakar, Onur Bulut ve Nathan Redmond’u takımda görmek istediğini Doğan’a aktardığı belirtildi. Öte yandan 8 numara arayan Fırtına’nın, Manchester United forması giyen Christian Eriksen’i gündemine aldığı öne sürüldü.

BİZİM GİBİ!

Trabzonspor’da başkan Ertuğrul Doğan, Güneş ile anlaşmasının ardından taraftara çağrıda bulundu. “Bizim gibi düşünen, bizden biri olan Şenol Güneş hocamıza ‘Yuvana yeniden hoş geldin’ diyorum ifadesini kullanan Doğan, “Camiamızdan, bir ve beraberce hareket ederek kenetlenmesini, hem hocamıza hem de oyuncularımıza moral olmasını özellikle rica ediyorum” dedi.

Haberin Devamı