SporFırtına'ya İngiliz forvet! Onuachu'daki belirsizlik harekete geçirdi

Fırtına'ya İngiliz forvet! Onuachu'daki belirsizlik harekete geçirdi

Paylaş
Fırtına'ya İngiliz forvet! Onuachu'daki belirsizlik harekete geçirdi

Trabzonspor yönetimi, Onuachu’da yaşanan belirsizlik nedeniyle B planını hazırladı. Bordo-mavililer, Nijeryalı forvet için yapılacak görüşmelerde olumlu sonuç çıkmazsa rotayı İngiltere’yi çevirecek.

Ada basını, Fırtına’nın Sheffield United forması giyen Oli McBurnie’yi listesine aldığını duyurdu. Bu sezon 6 gol ve 3 asistlik performans sergileyen 27 yaşındaki İngiliz santrforun, kulübüyle olan sözleşmesi bitti. Bu durum, bonservis ödemeyecek olan Karadeniz ekibini iştahlandırdı. McBurnie, 2019 yılında Swensea’den Sheffield’a 19 milyon euro bonservisle transfer olmuştu.

Haberin Devamı

İSTENMEYEN ADAMLAR!

Takımda düşünülmeyen isimlerin dönüşü Trabzonspor yönetimini zorlayacak. Geçtiğimiz sezon kiralık gönderilen Teklic, Kourbelis, Gomez ve Lahtimi geri dönüyor. Avcı, 4 oyuncuyu da gelecek sezon planlamasında düşünmüyor. Bordo-mavililer, bu sezon istenilen katkıyı veremeyen Fernandez ve Bakic ile de yolları ayırmak istiyor.

YERLİ HAREKATI

Yerli futbolcu havuzunu genişletmek isteyen bordomavililer, 3 isim yakın takibe aldı. Trabzonspor; Efkan Bekiroğlu, Mustafa Eskihellaç ve Emirhan Topçu için nabız yokluyor. Küme düşen Ankaragücü’nden ayrılacak olan Efkan, orta sahada görev yapmasına rağmen bu sezon 9 gol ve 6 asistle oynadı. Gaziantep forması giyen Mustafa, her iki kanatta da oynayabiliyor ve Abdullah Avcı’nın jokeri olabilir. Stoper Emirhan ise bu sezon Rize formasıyla başarılı bir sezon geçirdi.

Haberin Devamı