SporForma savaşı

Forma savaşı

Paylaş
Forma savaşı

Milli arada Fenerbahçeli futbolcuları hırs bastı. Milli takımlarda olan ve sakatlığı bulunan futbolcuların yer almadığı idmanlarla Samsun maçına hazırlanan sarı-lacivertlilerde az süre alan isimler deyim yerindeyse forma için savaşıyor.

Mourinho’nun yüksek tempolu antrenmanlarında bu futbolcular, Portekizli hocanın gözüne girebilmek için kıyasıya rekabet ediyor. Deneyimli teknik adamın, zorlu periyotta herkese görev düşeceğini belirtmesiyle birlikte tüm takım şans bulabilmek için ekstra çaba sarf ediyor. Mourinho ise futbolcuların bu istekli halinden bir hayli memnun. Yoğun maç trafiğinde as kadro içinde yorgunluklar yaşanacağının farkında olan Portekizli hoca, bu sayede rotasyon yapabilmek adına elini güçlendirecek.

Haberin Devamı

OSAYİ’DEN YANIT VAR

Fenerbahçe’nin yeni sözleşme imzalamak için görüşmeler yaptığı Osayi’den sürpriz bir hamle geldi. Nijeryalı sağ bek için ezeli rakip Galatasaray’ın devreye girdiği iddiası basında yer almıştı. Ancak yıldız oyuncunun yaptığı bir paylaşım, Fenerbahçeli taraftarların içini rahatlattı. Osayi, yaptığı paylaşımda ‘sus’ işareti yapan yüz emojisinin yanına sarı-lacivert kalpleri not düştü. Bu paylaşım sosyal medyada büyük beğeni topladı.

HIRS KÜPÜ!

Milli arada en çok aşama kaydeden isim Cenk Tosun oldu. Yıldız futbolcu, idmanlardaki hırsıyla Mourinho’nun gözüne girdi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ FENER

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), 1 Ekim 2023-30 Eylül 2024 tarihlerini baz alarak dünyanın en iyi takımlarını açıkladı. Listenin ilk 25 sırasında tek Türk takımı yer aldı. Real Madrid’in zirvede olduğu listeye 25. sıradan giren Fenerbahçe, bu alanda Türkiye’nin en iyi takımı oldu.

Haberin Devamı

ALMANYA’YA DÖNECEK

Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcularından Serhat Akın geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğramıştı. Ayağından iki kez ameliyat edilen ve bir operasyon daha geçirecek olan Akın, iyileşme sürecinin ardından hayatında yeni bir sayfa açacak. Eski futbolcunun, temelli olarak ailesinin yaşadığı Almanya’ya döneceği öğrenildi.