Spor Forvet ikilemi

Forvet ikilemi

Paylaş
Forvet ikilemi

Konya deplasmanında kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe’de kimin forvet oynayacağı belirsiz. Hafta başında çift forvetle sahaya çıkmayı planlayan teknik direktör İsmail Kartal, bu kararından vazgeçti.

Deneyimli teknik adam, şimdi de Dzeko ve Batshuayi arasında ikilem yaşıyor. Derbide Dzeko’yu bu sezon ilk kez yedek soyunduran Kartal, Batshuayi’ye görev vermişti. Tecrübeli hoca, derbi performansından memnun kaldığı Belçikalı forvet ile bu kez daha dinç olan Boşnak golcü arasındaki kararını maç günü verecek.

Haberin Devamı

ÖZBEK’İ ANLAMIYORUM HER TARAFI OYNUYOR!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Dursun Özbek’e yönelik sert açıklamalar yaptı. Koç, “Özbek’i anlamakta zorlanıyorum. 14 Aralık’ta ‘TFF’ye güveniyoruz’, 24 Aralık’ta ‘Tarihin en kötü başkanı Mehmet Büyükekşi’nin istifa etmesini istiyoruz’ ve Urfa’da ‘Seçimi neden önce çeksin, TFF’ye saygı duymak lazım’ diyor. Bu başkan imza kampanyasını ilk başlatanlardan. Ben böyle zigzag yapsam, her tarafım oynasa utanırım. Bu bir şahsiyet ve karakter meselesi” dedi.

OLYMPİAKOS ŞOV

Çeyrek finalde Fenerbahçe’yi penaltılarla eleyen Olympiakos, Konferans Ligi’nde final kapısını araladı. Yunan ekibi, kupanın en büyük favorisi olarak gösterilen Aston Villa’yı deplasmanda 4-2 yenerek rövanş öncesi büyük avantaj elde etti.

Haberin Devamı