Spor Forvetler Madrid'den

Forvetler Madrid'den

Paylaş
Forvetler Madrid'den

Fenerbahçe, Atletico Madrid ile anlaşması biten Memphis Depay ile iki yıl daha sözleşmesi olan Alvaro Morata’yı bitiriyor. Atletico ile pazarlıklara geçen sezon kiralık oynayan Çağlar Söyüncü de eklendi.

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho, Türkiye’ye geldi, çalışmalara başladı. Portekizli hocanın gelişiyle resmi imzalarda da siftah yapıldı. Mert Hakan Yandaş ile Karagümrük’ten Levent Mercan imzaları attı. Mourinho, Batshuhayi’nin gidişiyle önceliği forvete verdi. İspanyol basını, Fenerbahçe’nin Attelico Madrid ile sözleşmesi biten Memphis Depay ve İspanyol milli oyuncu Alvaro Morata için harekete geçtiğini yazdı. Todo Fichajes, “Depay serbest kalıyor. Morata ve Çağlar Söyüncü için Fenerbahçe bastırıyor” haberi yaptı.

Haberin Devamı

HÜCUM HATTI YENİLENİYOR

Galatasaray’ın da istediği 30 yaşındaki Hollandalı forvet Memphis Depay, yüksek maaş ve imza parasıyla ikna edilecek. Atletico Madrid ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan bir başka forvet Alvaro Morata ve geçen sezon kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü’nün transferi için de Madrid kulübü ile pazarlık sürüyor. Böylece Fenerbahçe yeni sezonda bambaşka bir hücum hattıyla çıkacak.

5 GÜN TOPUK’TA 11 GÜN AVUSTURYA’DA

Fenerbahçe, yarın 5 günlük kamp için Topuk Yaylası’na gidecek. 29 Haziran’da kampta Mehmet Topal’ın çalıştırdığı Petrolul ile hazırlık maçı yapılacak. Maç sonrası İstanbul’a dönecek takım, 2-13 Temmuz’da Avurturya’da çalışacak. Burada 3 hazırlık maçı yapılacak.

Haberin Devamı

MOURİNHO FIRTINASI

Fenerbahçe, idmanlara bugün Jose Mourinho yönetiminde başlayacak. Portekizli teknik adamın ilk mesajları da dikkat çekti. Mourinho’nun mesajda, “İstanbul harika bir şehir ama ben buraya gezmeye gelmedim, kazanmak için geldim. 35 milyon Fenerbahçe taraftarını mutlu etmeye geldim. Kimse idmana geç gelemez, geç gelen cezayı öder” ifadeleri yer aldı.

KONTROLDEN GEÇTİ DORTMUND’A UÇTU

Fenerbahçe’de sağlık kontrolleri dün başladı. Kontrolden geçen 61 yaşındaki Mourinho daha sonra Türkiye-Portekiz maçını izlemek için Dortmund’a gitti. Portekizli hoca burada büyük ilgi gördü. Mourinho’nun yanında başkan Ali Koç ve Acun Ilıcalı da vardı.

OSAYİ İLE SIKI PAZARLIK

Fener’de 1.8 milyon euro kazanan Osayi Samuel, yeni sözleşme için 2.5 milyon euro istedi. Pazarlıklar sürüyor. Mourinho, “Kesinlikle kalsın” derse yönetim kesenin ağzını açacak