SporFransa - ABD basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fransa - ABD basketbol maçı ne zaman?

Fransa - ABD basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fransa - ABD basketbol maçı ne zaman?

Paylaş
Fransa - ABD basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fransa - ABD basketbol maçı ne zaman?

ABD ve Fransa basketbol takımları, önemli bir maçta karşı karşıya geliyor. Bu önemli mücadeleyi kaçırmak istemeyenler maçın yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı büyük merak konusu. Peki, Fransa - ABD basketbol maçı canlı izle! Fransa - ABD basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fransa - ABD basketbol maçı canlı izlemek isteyen birçok sporsever tarafından araştırmalar devam ediyor. ABD ve Fransa basketbol takımları sahaya çıkıyor. Bu heyecan dolu karşılaşmayı canlı izlemek isteyenler, maçın yayın bilgilerini merak ediyor. Peki, Fransa - ABD basketbol maçı canlı izle! Fransa - ABD basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Haberin Devamı

FRANSA - ABD BASKETBOL MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Fransa ile ABD, Paris 2024 Olimpiyatları Kadınlar Altın Madalya mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bu heyecan verici basketbol maçı, 11 Ağustos 2024 Pazar günü saat 16:30'da başlayacak. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, Eurosport, tabii Spor 3 ve Eurosport 6 kanallarını tercih edebilirler. Maç, Digiturk, D Smart, Kablo TV, Tivibu ve Turkcell TV+ gibi platformlardan şifreli olarak yayınlanacak.

Fransa - ABD basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta Fransa - ABD basketbol maçı ne zaman

FRANSA - ABD BASKETBOL MAÇI NE ZAMAN?

Fransa ile ABD arasındaki Paris 2024 Olimpiyatları Kadınlar Altın Madalya basketbol maçı, 11 Ağustos 2024 Pazar günü oynanacak. Maçın başlama saati 16:30 olarak belirlendi. Karşılaşma, Paris'teki Bercy Arena Stadyumu'nda gerçekleştirilecek ve şampiyonluğu belirleyecek bu önemli maç, sporseverlere büyük bir heyecan sunacak.

Haberin Devamı