SporFred derbiye yetişsin

Fred derbiye yetişsin

Paylaş
Fred derbiye yetişsin

Fenerbahçe’de Brezilyalı oyuncu için seferberlik başlatıldı. Teknik direktör Jose Mourinho, “Fred’i 2 Nisan’da Galatasaray ile oynayacağımız kupa maçına yetiştirin” talimatı verdi.

Samsun beraberliği ile şampiyonluk yolunda büyük darbe yiyen Fenerbahçe’de Fred de sakatlanmıştı. Arka adalesinde zorlanma ve ödem tespit edilen Brezilyalı ön liberonun en az 15 gün sahalardan uzak kalacağı öngörülmüştü. Fred 28 Mart’ta Bodrum maçına yetişmeyecek. Teknik direktör Jose Mourinho sağlık kurulundan Fred için bilgi aldı. Mourinho, “Öngörülenden 3-4 gün önce çalışmalara başlarsa harika olur” dedi.

Haberin Devamı

ÖZEL HAZIRLANACAK

Sağlık ekibi, Fred’i 2 Nisan’da Ülker Stadı’nda Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçına yetiştirmek için seferber oldu. Fred’in önümüzdeki hafta sonuna kadar bireysel çalışmalara başlaması planlanıyor. Fred’in maçtan 3-4 gün önce takımla çalışmalara başlaması ve kondisyon eksiğinin giderilmesi hesaplanıyor.

NESYRİ-AMRABAT ZAMANLA YARIŞACAK

Fenerbahçe, milli maçı dönüşü 28 Mart Cuma günü Bodrum ile deplasmanda karşılaşacak. Fas Milli Takımı ile Nijer deplasmanına gidecek, sonra Tanzanya ile karşılaşacak Amrabat ve Nesyri, perşembe günü İstanbul’da olabilecek. İki oyuncu taktik idmanına yetişmek için zamanla yarışacak.

MERT HAKAN İFADE VERDİ

Mert Hakan Yandaş, 19 Mayıs 2024’te oynanan Galatasaray maçında stat müdürü Ali Çelikkıran’ı darp ettiği iddiasıyla dün ifade verdi. Sanık sıfatıyla ifade veren Fenerbahçeli oyuncu, “Derbide gergin anlar yaşanmıştı. Maç sonu taraftarlar benimle fotoğraf çektirmek istedi, stat müdürü engel olmaya çalıştı. Ben de refleks olarak ittim” diye konuştu.

Haberin Devamı