SporFred Fenerbahçe - Lille maçında oynayacak mı? Fred Lille maçında var mı, kadroda mı? Fred Fenerbahçe - Lille maçında neden yok?

Fred Fenerbahçe - Lille maçında oynayacak mı? Fred Lille maçında var mı, kadroda mı? Fred Fenerbahçe - Lille maçında neden yok?

Paylaş
Fred Fenerbahçe - Lille maçında oynayacak mı? Fred Lille maçında var mı, kadroda mı? Fred Fenerbahçe - Lille maçında neden yok?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bugün Lille ile karşılaşacak. Peki, Fred Fenerbahçe - Lille maçında oynayacak mı? Fred Lille maçında var mı, kadroda mı? Fred Fenerbahçe - Lille maçında neden yok?

Fred Fenerbahçe - Lille maçında oynayacak mı? Sorusu merak ediliyor ve araştırılıyor. Fransa’da olimpiyatların devam etmesi nedeniyle Lille’in stadı Pierre Mauroy yerine Valenciennes kentinde bulunan Stade du Hainaut’ta oynanacak mücadele TSİ 21.30 başlayacak. Peki, Fred Fenerbahçe - Lille maçında oynayacak mı? Fred Lille maçında var mı, kadroda mı? Fred Fenerbahçe - Lille maçında neden yok?

Haberin Devamı

FRED FENERBAHÇE - LİLLE MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de, sakatlığı bulunan Fred dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Mourinho'nun, orta sahada İsmail Yüksek ve Mert Hakan Yandaş'ı tercih etmesi bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin yeni transferleri Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri de kadroda yer alabilir.

Lugano maçlarında forma giyemeyen iki oyuncu, Lille karşısında ilk kez Fenerbahçe forması giyme şansını bulabilir. Jose Mourinho, “Fred yarın olmayacak ama diğer oyuncularımız var. Bir oyuncu sakat olduğu zaman diğer oyuncular için fırsat penceresi açılır.” ifadesini kullandı. Buna göre Fred Fenerbahçe - Lille maçında olmayacak.