SporFred'in yanına Rabiot

Fred'in yanına Rabiot

Paylaş
Fred'in yanına Rabiot

Fenerbahçe, Juventus ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Fransız yıldız için harekete geçti. Jose Mourinho, orta sahada Fred’in partneri olarak Rabiot’a çubuklu formayı giydirmeyi istiyor.

Fenerbahçe’de seçimli genel kurulun ardından gözler bomba transferlere çevrildi. Teknik direktör Jose Mourinho ile sportif direktör Mario Branco arasında yapılan görüşmenin ardından transferde ilk hedef orta saha olarak belirlendi. Listenin başında Juventus ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Fransız orta saha Adrien Rabiot yer alıyor. Mourinho, yıldız futbolcuyu Fred ile birlikte orta sahada düşünüyor. Bu nedenle transferde istekli olan sarılacivertli yönetim, Rabiot ve menajeriyle temaslara başladı. Güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan tecrübeli oyuncu 2019 yılından beri Juventus’ta forma giyiyordu.

Haberin Devamı

4

Fransa Milli Takımı’nda 43 kez şans bulan Rabiot, 4 kez de rakip ağları sarsmayı bildi.

5

6 ve 8 numara dışında orta sahanın solunda da görev alabilen Rabiot, Juventus’ta 35 maçta 5 gol atarken, 3 de asist yaptı.

BİZİM İÇİN BÜYÜK ONUR

Hırvatistan ile Avrupa Futbol Şampiyonası’nda boy gösterecek olan Fener’in yıldız kalecisi Dominik Livakovic, Jose Mourinho ile çalışacağı için mutlu olduğunu dile getirdi. Livakovic, “Otele gelip bizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Onunla birlikte çalışmak büyük bir onur. O dünyanın en iyi antrenörlerinden biri. Bundan dolayı çok mutluyum” dedi.

ALTIN ÇAĞ BAŞLIYOR

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, kulüp televizyonunda açıklamalar yaptı. Bilecik, “Keskin bıçak olmak için çok çekiç yemek gerekiyor. Bu yönetimde gelen arkadaşlarım haddinden fazla çekiç yediler zaten. Bu keskinlik iş üretmeye, heyecana, kazanmaya döndü. Fenerbahçe’nin altın çağları diyebileceğimiz bir öyküsünün bu yıl itibariyle başlayacağını düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı