
Galatasaray'da Fatih Terim dönemi resmen bitti. Florya'ya uğrayarak eşyalarını alan ve hem personelle hem de takımla vedalaşan Terim'in sözleri dikkat çekti.
11 Ocak 2022 , Salı 15:32
Fatih Terim beklendiği üzere bugün Florya'ya veda etti. 14.00'te binaya gelen Terim, kısa süren vedasında oyuncuların seslendi.
Haberin Devamı
Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre, Terim, "Ben bir proje için her şeyi riske ettim. Böyle anlaşmıştık ama yarı yolda bırakıldım. Sizin her şeyi başarabileceğinizi biliyorum. Kırdığım kim varsa hakkını helal etsin" dedi.
Kulüp çalışanları ve güvenliklerle de sarmaş dolaş ayrılan Terim, kendisine destek vermek için gelen taraftara da teşekkür ederek, "Hakkınızı helal edin" dedi ve araçla Florya'dan ayrıldı.
BUNLARI DA OKUYUN
Avustralya'da yapay zeka radyo sunucusu aylarca fark edilmeden yayın yaptı
Deprem tahmini yapan astrolog gözaltına alındı!
Trump'tan ticaret savaşı açıklaması: Çin Devlet Başkanı Şi Jinping ile görüştük
Moskova'da araçta patlama: Üst düzey yetkili öldü
İsrailli uzmanlardan itiraf gibi sözler! Türkiye'nin eli daha güçlü