FutbolSanatçı Onurr'dan Galatasaray'a 'Icardi' ve 'Aşkın Olayım' tepkisi
Paylaş
Sanatçı Onurr'dan Galatasaray'a 'Icardi' ve 'Aşkın Olayım' tepkisi

Onurr lakaplı ünlü sanatçı Onur Özdemir, Galatasaray'ın Mauro Icardi transferinde kullandığı ve Simge Sağın'ın yorumladığı 'Aşkın Olayım' adlı şarkının bestecisiydi. Özdemir, Galatasaray'ın resmi hesaplarında kullandığı şarkıyla ilgili kendisinden izin alınmadığını açıklayarak sitem etti.

 

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da yıldızlaşan Mauro Icardi, sosyal medyadaki bir edit aracılığıyla ortaya çıkan "Aşkın Olayım" şarkısının tribünlere de yayılması ile bu şarkıyla özdeşleşmişti.

Haberin Devamı

Herhangi bir profesyonel anlaşma ya da pazarlama aracı içermediği için Özdemir, o dönem Galatasaray kulübünden herhangi bir hak talep etmemişti.

Hatta Özdemir, "Şarkımın yıllar sonra yeniden dillere düşmesi ve gönül verdiğim Galatasaray tarafından kullanılması beni çok gururlandırdı" demiş ve şampiyonluk kutlamalarına da katılmıştı. Özdemir, kutlamalarda Icardi ile de fotoğraf çektirmişti.

Ünlü sanatçı, Galatasaray'a bu kez bonservisiyle gelen Icardi'nin tanıtım filminde "Aşkın Olayım"ın kullanılmasına tepki gösterdi.

Özdemir, bu kez pazarlama amacıyla kullanılan şarkı için, "İzinsiz, habersiz, böyle işlere kalkışıyorsunuz, ah alıyorsunuz. Tertemiz başlamak varken niye böyle hırsızca dönüyor işler bu ülkede?" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray kulübünün bu tepki sonrası Özdemir ile iletişime geçip geçmeyeceği merak konusu.

Sanatçı Onurrdan Galatasaraya Icardi ve Aşkın Olayım tepkisi