SporGalatasaray taraftarından yönetime Kerem Aktürkoğlu tepkisi: 60 milyon euro'luk adamı 12 milyon euro'ya sattınız!

Galatasaray taraftarından yönetime Kerem Aktürkoğlu tepkisi: 60 milyon euro'luk adamı 12 milyon euro'ya sattınız!

Paylaş
Galatasaray taraftarından yönetime Kerem Aktürkoğlu tepkisi: 60 milyon euro'luk adamı 12 milyon euro'ya sattınız!

Galatasaray'da kaptanlığı elinden alınan ve sonrasında Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun İzlanda karşısında hat-trick yapması dikkat çekti.

Tolga Üsküpoğlu - Posta.com.tr / Galatasaray taraftarları, kulüp yönetimine isyan etti. Sosyal medyadan paylaşımlar yapan taraftarlar Benfica'nın 60 milyon euro serbest kalma maddesi koyduğu Kerem'i 12 milyon Euro'ya sattığı için yönetimi eleştirdi.

Haberin Devamı

KEREM AKTÜRKOĞLU ALEV ALDI

Bu konuya İtalyan gazeteci Fabrizio Romano da dikkat çekti ve oyuncunun 10 gün önce sadece 12 milyon Euro'ya Benfica'ya transfer olduğunu hatırlattı. Romano, "Ve 10 gün sonra, Türkiye milli takımıyla hat-trick yaptı. Alev aldı" diye yazdı.

RÜYA GİBİ BİR GECE

Benfica cephesi ise dün geceden sonra oldukça mutluydu. 12 milyon Euro'ya aldıkları Kerem'in hat-trick yapması Portekiz basınında büyük ses getirdi. A Bola gazetesi "Benfica'nın yeni transferi Kerem Aktürkoğlu, İzlanda'ya karşı 3 gol attı ve Benfica taraftarlarının ağzını sulandırdı." ifadesini kullandı.

Record ise "Kerem Aktürkoğlu için rüya gibi bir gece! Benfica'nın yeni transferi İzlanda karşısında, şimdiye kadar sadece 6 gol attığı Türk milli takımındaki ilk hat-trick'ini yaptı ve takımının İskandinav ekibi karşısında aldığı 3-1'lik galibiyette belirleyici oldu." diye yazdı.

Haberin Devamı