SporGalatasaray taraftarını kızdıran transfer kararı

Galatasaray taraftarını kızdıran transfer kararı

Paylaş
Galatasaray taraftarını kızdıran transfer kararı

Yaz transfer dönemini bir hayli hareketli geçiren Galatasaray, son olarak dünya yıldızı Victor Osimhen'i kadrosuna kattı. Nijeryalı futbolcu taraftarlarda büyük bir heyecan yaratırken Galatasaray'da eksik bölgelere transfer yapılmaması ise tepki topladı. Özellikle aynı mevkide forma giyen 5 futbolcunun ayrılığı sonrası takviye yapılmaması taraftarları çileden çıkardı.

Yeni sezona eleştirilerle başlangıç yapan Galatasaray, hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Bu yaz transfer döneminde Victor Osimhen, Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Elias Jelert ve Ismail Jakobs'u transfer eden sarı-kırmızılı ekip, birçok oyuncusuyla da yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

 Takımdan gönderilen birçok futbolcunun da kanat mevkisinde görev yapması dikkat çekti. Galatasaray, şu ana kadar 5 farklı kanat oyuncusuyla yollarını ayırmasına ragmen yerlerini doldurmadı. İşte o isimler…

Nicolo Zaniolo

Wilfried Zaha

Kerem Aktürkoğlu

Olimpiu Morutan

Tete

Bunun üzerine sarı-kırmızılı ekibin kanat rotasyonunda Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün ve Yusuf Demir kaldı. Taraftarlar ise sosyal medyada Dursun Özbek ve yönetimine sert tepki gösterdi.

UEFA Avrupa Ligi kadro bildirimi süresi dolmadan orta saha ve kanat bölgesi için transfer yapamayan Galatasaray'da taraftarlar, "Yönetim istifa" yazarak tepkilerini dile getirdi.

Bazı taraftarlar ise "Osimhen'e rağmen bizi mutlu edemediniz" yorumlarında bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaraylıların büyük bir kısmı ise takımın en kritik bölgelerine transfer yapılmadığı gerekçesiyle Avrupa Ligi'nde başarının zor olduğunu savundu.