SporGalatasaray - Young Boys maçında Sanchez oynayacak mı? Galatasaray - Young Boys rövanş maçında Davinson Sanchez var mı, kadroda mı?

Galatasaray - Young Boys maçında Sanchez oynayacak mı? Galatasaray - Young Boys rövanş maçında Davinson Sanchez var mı, kadroda mı?

Paylaş
Galatasaray - Young Boys maçında Sanchez oynayacak mı? Galatasaray - Young Boys rövanş maçında Davinson Sanchez var mı, kadroda mı?

Salı günü Rams Park’ta Young Boys ile oynanacak rövanş maçı öncesi Galatasaray - Young Boys maçında Sanchez oynayacak mı? Sorusu merak ediliyor ve Davinson Sanchez’in güncel durumu araştırılıyor. Peki, Galatasaray - Young Boys maçında Sanchez oynayacak mı?

Galatasaray - Young Boys maçında Sanchez oynayacak mı? Sorusu gündemde. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, salı günü Rams Park’ta Young Boys ile oynanacak rövanş maçı öncesi futbolcularını motive ediyor. Peki, Galatasaray - Young Boys maçında Sanchez oynayacak mı? Galatasaray - Young Boys rövanş maçında Davinson Sanchez var mı, kadroda mı?

Haberin Devamı

GALATASARAY - YOUNG BOYS MAÇINDA SANCHEZ OYNAYACAK MI?

Galatasaray ile Young Boys arasında oynanacak rövanş maçında Davinson Sanchez sahada olmayacak. Kolombiyalı savunma oyuncusu, Atakaş Hatayspor karşılaşmasından sonra yaşadığı sakatlık nedeniyle kadroda yer almayacak. Yapılan tetkiklerde Sanchez'in sağ üst arka adalesinde 2. derece strain tespit edilmişti.

Ayrıca, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için son şansı olan bu kritik maçta Abdülkerim Bardakcı da sahada olmayacak. Tecrübeli defans oyuncusu, gördüğü kartlar nedeniyle cezalı durumda olduğu için Young Boys karşısında forma giyemeyecek.