SporGalatasaray - Young Boys Şampiyonlar Ligi maçı yayıncı kuruluş belli oldu! Galatasaray - Young Boys maçı hangi kanalda, nerede yayınlanacak?

Galatasaray - Young Boys Şampiyonlar Ligi maçı yayıncı kuruluş belli oldu! Galatasaray - Young Boys maçı hangi kanalda, nerede yayınlanacak?

Paylaş
Galatasaray - Young Boys Şampiyonlar Ligi maçı yayıncı kuruluş belli oldu! Galatasaray - Young Boys maçı hangi kanalda, nerede yayınlanacak?

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne play-off etabında karşılaşacağı rakip Young Boys oldu. Peki, Galatasaray - Young Boys maçı hangi kanalda, nerede yayınlanacak?

Galatasaray - Young Boys Şampiyonlar Ligi maçı yayıncı kuruluşu merak ediliyor ve futbolseverler tarafından araştırılıyordu. İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekiminin tamamlanması ile birlikte gündeme geldi. Galatasaray’ın Young Boys ile oynayacağı maçın detayları araştırma konusu olmuştu. Peki, Galatasaray - Young Boys maçı hangi kanalda, nerede yayınlanacak?

Haberin Devamı

GALATASARAY - YOUNG BOYS MAÇI HANGİ KANALDA, NEREDE YAYINLANACAK?

Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys ile eşleşen Galatasaray'ın iç ve dış saha maçları TRT 1 ve Tabii üzerinden yayımlanacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'nin güçlü ekiplerinden Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Hem İstanbul'da oynanacak olan iç saha mücadelesi, hem de İsviçre'deki rövanş maçı, TRT 1 ve Tabii platformları üzerinden canlı olarak futbolseverlere ulaştırılacak.

Galatasaray - Young Boys Şampiyonlar Ligi maçı yayıncı kuruluş belli oldu Galatasaray - Young Boys maçı hangi kanalda, nerede yayınlanacak

GALATASARAY - YOUNG BOYS MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray - Young Boys maçı 20-21 Ağustos 2024 tarihlerinde deplasmanda oynanacak, Galatasaray - Young Boys rövanş karşılaşması ise 27-28 Ağustos'ta İstanbul'da yapılacak.