Spor Galatasaray'a 2. Lig'den transfer! Barış ve Kerem gibi...

Galatasaray'a 2. Lig'den transfer! Barış ve Kerem gibi...

Paylaş
Galatasaray'a 2. Lig'den transfer! Barış ve Kerem gibi...

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'dan büyük sürpriz... 3. Lig’den Kerem Aktürkoğlu'nu, 1. Lig’den Barış Alper Yılmaz'ı getirip parlatan ve A Milli Takım’a gönderen Sarı Kırmızılılar, yine yurt içinde gelecek vadeden isimlerin peşinde. Sarı-Kırmızılılar’ın yeni hedefi, 2. Lig'in 19 yaşındaki yıldız ön liberosu... 

Bir yandan yıldız transferi peşinde koşan Galatasaray, diğer taraftan kendi yıldızlarını yaratmaya da devam etmenin hesapları içinde.

Haberin Devamı

Fanatik'ten Ömer Necati Albayrak'ın haberine göre, 3. Lig’den getirdiği Kerem Aktürkoğlu ve 1. Lig’den getirdiği Barış Alper Yılmaz’ı Türk futbolunun en üst seviyesine taşıyan Sarı-Kırmızılılar, yine Anadolu’dan yapılacak birkaç gelecek vadeden takviyeyle hem kadro derinliğini artırmak hem de A Milli Takım’a yeni yetenekler kazandırmak istiyor.

BARIŞ ALPER 30 MİLYON EURO!

Galatasaray ve Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken Barış Alper Yılmaz, Avrupa devleri tarafından yakından takip ediliyor. 24 yaşındaki oyuncunun bonservisinin en az 30 milyon Euro olarak belirlendiği kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasında.

OKAN BURUK GİTMESİNİ İSTEMİYOR

Yönetimin bu bedelin altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı, teknik direktör Okan Buruk'un da yıldız ismin satılmasına karşı çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

DEV TALİPLERİ VAR

Barış Alper için Serie A ekipleri Napoli ile Bologna'nın yanı sıra Premier Lig takımlarından Manchester United, Tottenham, Brighton ve Bundesliga'dan Frankfurt'la Leipzig'in devrede olduğu bildirildi.

55 RESMİ MAÇA ÇIKTI

Galatasaray ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Barış Alper, geçtiğimiz sezon 55 resmi maçta 7 gol 11 asiste imza attı.

ŞAMPİYONLUKTA KATKISI BÜYÜK

Galatasaray'a Erzincanspor'dan gelen ve son 4 sezonda yaşanan 2 şampiyonlukta büyük katkıları olan Kerem Aktürkoğlu için Avrupa kulüpleri, Galatasaray'ın kapısını çalıyor.

FARIOLI KEREM'İN PEŞİNDE!

Alanyaspor ve Karagümrük'ün eski teknik direktörü Farioli'nin başına geçtiği Ajax, halihazırda ilgisinin bulunduğu Kerem için girişimlerini hızlandırdığı yüksek sesle konuşuluyor.

EURO 2024 SONRASI...

Ajax’ın EURO 2024 sonrası ciddi bir teklifle geleceği konuşuluyor. Geçtiğimiz sezon şampiyonlukta önemli bir role sahip olan Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'da 54 maçta görev alarak, 15 gol 9 asistlik katkı yaptı.

İSPANYA'DA MANŞETLERDE

İspanyol basını Kerem'in olası bir Real Sociedad transferi öncesinde oyuncuyu manşetlere taşımıştı. El Mundo Deportivo, Kerem'in G.Saray kariyerine dair detaylar paylaşırken "Şampiyon Galatasaray'ın temel direklerinden biri. Avrupa'nın büyük liglerinden birine transfer olmayı hedefliyor. Real Sociedad bu transferde büyük aşama kaydetti" ifadelerine yer vermişti.

Haberin Devamı

YİNE BENZER STRATEJİ!

Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ı parlatan, Sarı Kırmızılılar, yine yurt içinde gelecek vadeden isimlerin peşinde.

ASLAN'DAN BUĞRA ALİ SÜRPRİZİ

Bu doğrultuda gündeme gelen son isim, Kastamonuspor forması giyen 19 yaşındaki ön libero Buğra Ali Erdem oldu.

RESMİ TEKLİF SUNULACAK

Samsunspor altyapısında yetişen genç futbolcuyu yakın takibe alan Sarı-Kırmızılılar, kısa süre içerisinde resmi teklif sunmaya hazırlanıyor.

SÜPER LİG'DEN İSTEYENLER VAR

19 yaşındaki Buğra’yı Aslan’ın yanı sıra diğer Süper Lig kulüpleri de takip ediyor.