SporGalatasaray'da Osimhen sesleri! İlk temas sağlandı

Galatasaray'da Osimhen sesleri! İlk temas sağlandı

Paylaş
Galatasaray'da Osimhen sesleri! İlk temas sağlandı

Transfer sezonun bitmesine kısa süre kala Galatasaray, dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen için bombayı patlattı. İtalyan basını haberi son dakika olarak duyurdu.

Transfer sezonu çalışmalarına devam eden Galatasaray, dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen'i radarına aldı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN RESMİ TEKLİF

İtalyan basınından Corriere dello Sport'un haberine göre; Galatasaray, Victor Osimhen için Napoli'ye resmi teklif yaptı

11 MİLYON EURO MAAŞ

Sözleşmeyle ilgili detaylar açıklanırken oyuncunun 11 milyon Euroluk maaşının tamamı Galatasaray tarafından karşılanacak. Yıldız ismin 1 yıllığına kiralanacağı açıklandı.

AL AHLI'YE TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ

Victor Osimhen'in Al Ahli hayali transferin son gününde gerçekleşmedi. Sky Sports'un haberine göre, Napoli, Al-Ahli'nin teklif ettiği 80 milyon euro'ya (67 milyon sterlin/88 milyon dolar) ek olarak 5 milyon euro (4 milyon sterlin/5.5 milyon dolar) daha talep etti ve transfer bu nedenle gerçekleşmedi.

OSIMHEN, KULÜPLE İPLERİ KOPARDI

Haberin Devamı

Al-Ahli'ye transferi gerçekleşseydi dört sezon boyunca yıllık 40 milyon euro kazanacak olan Osimhen ise Napoli'ye kızgın. Transferin başarısız olmasının ardından Victor Osimhen ve menajeri, Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis ve sportif direktör Giovanni Manna ile telefonda öfkeli bir görüşme gerçekleştirdi. Bunun ardından kulüple arası açılan Osimhen'e Napoli bazı yaptırımlarda bulundu.

KADRO DIŞI KALDI

Yaşanan olayların ardından Victor Osimhen, Antonio Conte'nin takımında kadro dışı kaldı. Ayrıca Victor Osimhen'in giydiği 9 numaralı forma, Romelu Lukaku'ya verildi.