SporGalatasaray'da sağ beke iki aday

Galatasaray'da sağ beke iki aday

Paylaş
Galatasaray'da sağ beke iki aday

Galatasaray, sürekli sorun çıkaran Doue defterini kapattı. Sarı-kırmızılı yönetim bir süredir görüşülen Elias Jelert ile temasa geçti. Son olarak listeye Sevilla’nın Arjantinli oyuncusu Gonzalo Montiel girdi. Bu hafta iki isimden biri gelecek.

Transferde geç kalmakla eleştirilen Galatasaray’da sağ beke takviye tam anlamıyla yılan hikayesine dönmüştü. Uzun süredir görüşülen Guele Doue ve kulübü Rennes’in sorun çıkarması üzerine bu transferden kesin olarak vazgeçildi. Ligin başlamasına çok az süre kalması nedeniyle harekete geçen yönetim, bir süredir pazarlık yapılan Elias Jelert ile yeniden temasa geçti. Kopenhag’ın 21 yaşındaki oyuncusu için görüşmelerde önemli mesafe alındı.

Haberin Devamı

C PLANI DA DEVREDE

Danimarkalı oyuncuda sorun çıkma ihtimaline karşılık C planı da devreye sokuldu. Son olarak listeye Sevilla’nın Arjantinli sağ beki Gonzalo Montiel girdi. 27 yaşındaki Montiel’in İspanyol ekibi ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon Nottingham Forest’ta kiralık oynayan Montiel’in İngiltere Premier Lig’de 19 maçta 3 asisti bulunuyor. Piyasa değeri 10 milyon euro olan Montiel, 32 kez de Arjantin Milli Takım formasını giydi.

SON SEZONUM OLMAYABİLİR

Galatasaray’ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport’a açıklamalarda bulundu. “Son sezonum olur mu bilmiyorum” diyen 37 yaşındaki Mertens emekli olduktan sonra Napoli’ye döneceğini, eski hayatını ve evini özlediğini söyledi. Oğlu Ciro’yu gerçek bir Napolili gibi yetiştirmeye çalıştığını belirten Mertens, Beşiktaş’a transfer olan Ciro İmmobile ile konuştuğunu, “Türkiye’ye 2 Ciro fazla” şakası yaptığını da aktardı.

Haberin Devamı

ZAHA BİR YERE GİTMEYECEK

Fransız basını, Galatasaray’dan ayrılması gündeme gelen Wilfried Zaha’nın bir yere gitmeyeceğini iddia etti. Haberde geçen sezon 42 maçta oynayan, 10 gol ve 5 asist ile 15 gole katkı veren 31 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldızın Galatasaray ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunduğu, teknik direktör Okan Buruk’un yeni sezon planlarında Zaha’nın olduğu vurgulandı.