SporGalatasaray'da Yusuf Demir ayrılacak mı? Yabancı kuralı etkili olacak...

Galatasaray'da Yusuf Demir ayrılacak mı? Yabancı kuralı etkili olacak...

Paylaş
Galatasaray'da Yusuf Demir ayrılacak mı? Yabancı kuralı etkili olacak...

Galatasaray'da yeni sezon öncesi kiralık olarak gönderilmesi planlanan Yusuf Demir'in Lask Linz maçındaki performansı kafaları karıştırdı.

TOLGA ÜSKÜPLÜOĞLU / POSTA.COM.TR - Galatasaray, LASK Linz ile oynadığı hazırlık maçından 3-2'lik mağlubiyetle ayrılırken Yusuf Demir gösterdiği performansla dikkat çeken isimlerden biri oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, 21 yaşındaki futbolcunun takımda kalması ve rotasyonda kullanılması gerektiğine dair yorumlarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray, geçen sezon Basel'e kiralık gönderdiği Yusuf Demir'i bu kez daha fazla oynayabileceği bir takıma kiralık göndermeyi planlıyordu. Genç oyuncunun, LASK maçındaki performansı ve taraftarların yorumlarının ardından Yusuf Demir için karar kamp sonunda verilecek.

YABANCI KURALI ETKİLİ OLACAK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024-2025 sezonundan itibaren gelecek 3 sezonda Süper Lig'de yabancı oyuncu sayısının 12'ye, sonraki iki sezonda ise 11'e düşürüleceğini açıkladı.

Galatasaray, Yusuf Demir'i bir önceki yabancı kuralı dahilinde transfer etmişti. Süper Lig'de bu sezon değişmediği takdirde 12 yabancı kuralı uygulanacak. Yusuf Demir'in takımdaki geleceği için yabancı kuralı da etkili olacak.