SporGalatasaray'ı heyecan sardı! İstikrar abidesi Scott

Galatasaray'ı heyecan sardı! İstikrar abidesi Scott

Paylaş
Galatasaray'ı heyecan sardı! İstikrar abidesi Scott

Galatasaray’ın transferi için gün saydığı İskoç orta saha, güçlü fiziği ve sürekliliğiyle dikkat çekiyor. Çalışkan yapısıyla sarıkırmızılıların orta sahasında büyük fark yaratacağı ön görülüyor.

Galatasaray’da Scott McTominay heyecanı yaşanıyor. İskoçya Milli Takımı ile EURO 2024’te boy gösteren 27 yaşındaki yıldızın transferinin 1-2 güne netleşeceği öğrenildi. Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün Almanya’dan yakından takip ettiği McTominay, birçok özelliğiyle orta sahada fark yaratan isim. Manchester United ile geçen sezon 43 maça çıkan İskoç orta saha, istikrarlı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Bitmek tükenmeyen enerjisi ve çalışkanlığıyla göze çarpan McTominay, Galatasaray’da Torreira ile birlikte iyi bir ikili oluşturması bekleniyor. 6 ve 8 numaralı bölgelerde forma giyen 27 yaşındaki yıldız, geçen sezon Manchester United formasıyla 10 gol atarken 3 de asist yaptı.

Haberin Devamı

10

Bu sezon tüm kulvarlarda Manchester United formasıyla 43 maça çıkan orta saha oyuncusu, 10 gol ve 3 asist kaydetti.

NİCOLO ZANİOLO GİTTİ GİDİYOR

Yeni sezon öncesi iyi bir bütçe oluşturmak isteyen Galatasaray yönetimi, futbolcu satışları için de çalışmalar yapıyor. İspanyol ekiplerinden Villarreal’in yanısıra İtalya’dan Atalanta ve Fiorentina, 24 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Cim Bom, 20 milyon euro talep ediyor.

BATSMAN’İN EŞİNİ TEHDİT ETTİLER

Michy Batshuayi’nin eşi Amely Maria, Batshuayi’nin Galatasaray ile anlaşmasının ardından tehdit edildiklerini açıkladı. Maria, “Futbol uğruna ailemi tehdit eden, çocuğumun ölmesini dileyenlere yazıklar olsun, siz aileden söz etmeye nasıl cüret ediyorsunuz? Ne ayıp! Irkçılık ve ölüm tehditleri mi? Allah hepinizi görüyor” ifadelerine yer verdiği paylaşımı sonrasında sildi.

Haberin Devamı