Spor'Gel' dediler geldim

'Gel' dediler geldim

Paylaş
'Gel' dediler geldim

Trabzonspor’da 5. kez teknik direktörlük görevine başlayacak olan Şenol Güneş, Trabzon’a gitti.

Güneş, havalimanında şunları söyledi: “Trabzon’a yeni gelmiyorum ama değişik duygulardayım. Trabzonspor, benden önce Abdullah Hoca ile başarılı işler yaptı. Son maça İhsan Hoca çıktı. Yeni bir dönem başlayacak. Yönetim kurulu ve başkan, benimle görüşmek istedi, “Gel” dediler, geldim. Trabzonspor taraftarları istedi biz de geldik. Borcumuz var. Tanıdığım bir şehir. Zor bir dönem, o travmaları atlatıp, yeni bir takım yaparak, iyi bir takım görmek istiyoruz. İnşallah en güzeli olacaktır. Sözle ifade etmek doğru değil ama yeni bir işe başlıyormuş gibi hissediyorum. Heyecanım gençliğimdeki gibi değil. Duyguların mantıkla birleşeceği bir dönem yaşıyoruz. Umarım benden beklediklerini verebilirim. Onu yapmaya çalışacağız.”

Haberin Devamı

COŞKULU KARŞILAMA

Şenol Güneş, akşam saatlerinde Trabzon’a gitti. Havalimanına giden bordo-mavili taraftarlar Güneş’e sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlar, tecrübeli hocaya “Şampiyon yap bizi” tezahüratı yaptı.

SERDAR SAATÇI TRABZONSPOR’DA

Şenol Güneş’in Beşiktaş’tan eski öğrencisi stoper Serdar Saatçı, Trabzonsporlu oldu. Bordo-mavililer, Serdar’ı Braga’dan 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti. Anlaşmaya göre Portekiz kulübü 4+1 yıllık sözleşmeye imza atan 21 yaşındaki futbolcunun bir sonraki satışından yüzde 10 pay alacak.

BU BİR VEDA DEĞİL

Katar’ın Al Rayyan takımına bedelsiz kiralanan Trezeguet, bordo-mavili taraftarlar için mesaj yayınladı. Mısırlı yıldız, “Size olan sevgim ve Trabzonspor’a olan minnetim asla solmayacak. Güle güle ama elveda değil” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı