"Gençlerle mecburuz"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hüseyin Yücel, “Gönlümden geçen sağ kanada Muhammed Salah’ı getirmek. Bu benim hayalim. Ancak kiralık, genç ağırlıklı 2-3 takviye yapacağız” dedi.
Hasan Arat’ın görevi bırakmasıyla başkanlık koltuğuna oturan Hüseyin Yücel, TRT Spor’a önemli açıklamalar yaptı. Yücel, “Gönlümden geçen sağ kanada Muhammed Salah’ı almak. Ancak olacak şey değil. Biz ocak ayında genç ve kiralık ağırlıklı olarak 2-3 oyuncu alacağız” dedi. İhtiyaçları olan bölgelerin belli olduğunu belirten Yücel, “Talisca’ya gitmeyeceğiz. Bazı oyunculardan çıkmamız gerek” diye konuştu.
ÇOK PARA LAZIM
Yücel şunları söyledi: “Beşiktaş’ın 15 Ocak’a kadar UEFA’dan borçsuzluk yazısı alması gerekiyor. 15 milyon euroya ihtiyaç var. 30 Mayıs’a kadar da 50 milyon euro lazım. Bankalarla görüşeceğiz. En kötü ihtimalle yönetim olarak biz karşılayacağız. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takım kuracağız.” Başkan adayı Serdal Adalı da asıl hedefin gelecek sezonun kadrosunu kurmak olduğunu, Yücel gibi Serdar Topraktepe ile devam edeceğini söylemişti.
ADALI İMZA SAYISINA ULAŞTI
Beşiktaş’ta seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı 29 Aralık Pazar günü yapılacak. Şu anda mevcut başkan Hüseyin Yücel ile Serdal Adalı başkan adaylığını açıkladı. Serdal Adalı adaylık için gerekli imza sayısına ulaştığını açıkladı. Adalı, “Olumsuz hava şartlarına rağmen imza atmaya gelen üyelerimize tüm kalbimle teşekkür ederim. Bize inananları mahcup etmeyeceğiz” açıklaması yaptı.
SEMİH RADARDA
Beşiktaş’ın genç forveti Semih Kılıçsoy’u, İngiltere Premier Lig takımları dikkatle izliyor. Piyasa değeri 15 milyon euroya çıkan 19 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş ile sözleşmesi 2028’de sona erecek. Siyah-beyazlı ekibin ara transferde yapılacak takviyeye göre Semih’e izin verebileceği konuşuluyor. Yönetim, Semih için 20 milyon euro civarında bonservis istiyor.
GEDSON’UN YERİNE SALİH
Beşiktaş’ta Adana Demirspor maçı kadrosu şekilleniyor. Cezalı durumdaki Gedson’un yerine orta sahada Al Musrati’nin yanında Salih oynayacak. Hücum hattının solunda Muçi yer alacak. Sağ kanat için Rashica ile Chamberlain arasında tercih yapılacak. Immobile’nin yoktuğunda forvette Semih forma giyecek.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ateşkes açıklaması: Tekliflere katılıyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Şam'da! Şara ile görüşecek
Azerbaycan-Ermenistan barış anlaşmasında uzlaşı sağlandı!
Küçük bir öpücük ışığını söndürdü! Korneası delindi ve gözü işlevini yitirdi
Beştepe'deki görüşme dünya basınında! 'Erdoğan'ı ikna etmeye çalıştı'