SporGio kararsız

Gio kararsız

Paylaş
Gio kararsız

Gaziantep maçı öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Bronckhorst, düşünceli. 9 farklı mevkide şans vereceği oyuncuları kafasında netleştiren Hollandalı hoca, iki bölge için ikilem yaşıyor.

Orta alanda Al Musrati sakat, Ndour’un formasını da Salih zorluyor. Bronckhorst, sol kanatta ise performansından memnun olmadığı Muçi’yi kesecek. Bu bölgede de Mario ile Semih arasında bir seçim yapacak. Hollandalı teknik adam, son idmanda farklı 11’ler üzerinde durdu.

Haberin Devamı

ERSİN’DE YIRTIK

Siyah-beyazlılara, kaleci Ersin’den kötü haber geldi. Frankfurt maçında sakatlanan 23 yaşındaki file bekçisinin sol uyluk üst arka adalesinde gerilme ve kısmı yırtık tespit edildi. Bugün kalede omuz sakatlığını atlatan Mert olacak.

GAZİANTEP’TE ZORLU SINAV

Beşiktaş, zorlu deplasmanda Gaziantep’e konuk oluyor. Muhammet Ali Metoğlu’nun düdük çalacağı mücadele saat 19.00’da başlayacak. Avrupa Ligi’nde oynadığı iki maçı da kaybeden siyahbeyazlılar, rakibi karşısında ligdeki yenilmezliğini sürdürmek istiyor. 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan toplayan Kartal, zirve yarışında kayıp yaşamamak için tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı. Ev sahibi ekip ise bu sezon taraftarı önünde ilk galibiyetini elde etmenin peşinde.

Haberin Devamı

YİNE DEĞİŞTİ

Beşiktaş’ın EuroCup’ta İsrail ekibi Hapoel Tel Aviv ile oynayacağı maçın yeri yeniden değişti. 8 Ekim’de Belgrad’da oynanacağı açıklanan mücadele, Türk yetkililerin güvenlik garantisi vermesi sonucu İstanbul’a alınmıştı. Ancak dün yapılan açıklamada son karar olarak maçın Belgrad’da oynanacağı belirtildi.