SporGloria Cup'ta şampiyon Efes

Gloria Cup'ta şampiyon Efes

Paylaş
Gloria Cup'ta şampiyon Efes

Merakla beklenen Gloria Cup Basketbol Turnuvası’nda zafer Anadolu Efes’in oldu.

Gloria Sport Arena’nın ev sahipliğinde düzenlenen ve Anadolu Efes, Tofaş, Zalgiris Kaunas ve Alba Berlin’in katıldığı organizasyon nefes kesti. Anadolu Efes, turnuvanın finalinde Litvanya ekibi Zalgiris’i 75- 64 mağlup ederek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Anadolu Efes’ten Elijah Bryant ise Gloria Hotels & Resorts’ta 3 gece 4 gün tatil hakkı kazandı.

Haberin Devamı

ÇAKIR’A SON GÖREV

Türk spor basınının duayen isimlerinden gazeteci Ahmet Çakır son yolculuğuna uğurlandı. 72 yaşında hayatını kaybeden Çakır için ilk tören, bir dönem genel sekreterlik ve başkan yardımcılığı görevini üstlendiği TSYD’de yapıldı. Ahmet Çakır’ın naaşı cenaze namazı sonrası Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi.

HEYECAN DORUKTA

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı’nın 15’incisi bu sene 10-12 Ekim tarihlerinde koşulacak. Kemer’in eşsiz doğasında gerçekleşecek yarış, dünyanın en eğlenceli ve zorlu etabı olarak bilinen, deniz seviyesinden başlayıp, 2 bin 365 metrelik Tahtalı Dağı’nın zirvesinde son bulacak.

DEVLER LİGİ’NDE AÇILIŞ KENAN’DAN

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’nde sezonun açılış golünü Kenan Yıldız attı. Juventus, Kenan’ın 21’deki golüyle PSV önünde 1-0 galip duruma yükselmişti. Juve maçı 3-1 kazandı. Gecenin diğer sonuçları şöyle: Young Boys-Aston Villa: 0-3, Real Madrid-Stuttgart: 3-1, Milan- Liverpool: 1-3, Sporting-Lille: 2-0, Bayern Münih-Dinamo Zagreb: 9-2.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE BUGÜN

19.45 Bologna-Shakhtar Donetsk (TRT 1), Sparta Prag-Salzburg (tabii spor),
22.00 PSG-Girona (tabii spor 1),
22.00 Club Brugge-Borussia Dortmund (TRT 1), Manchester City-Inter (tabii spor), Celtic-Slovan Bratislava (tabii spor 2).