SporGöster kendini

Göster kendini

Paylaş
Göster kendini

Trabzonspor’un hocası Güneş, 10 numara mevkisinde etkili olmak için çözüm arıyor. Henüz tam verim alamadığı Muhammed Cham ile özel görüşmeler yapan tecrübeli hoca, oyuncusuna isteklerinden bahsetti.

Konyaspor karşısında alınan 3-2’lik galibiyetle moral bulan Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularından daha etkili futbol bekliyor. Güneş’in bu doğrultuda en çok önem verdiği bölge 10 numara. Devre arasında mutlaka bu bölgeye transfer yapılmasını isteyen tecrübeli hoca, mevcut kadroda 10 numara mevkisinde forma giyebilen Muhammed Cham’la sık sık görüşmeler yapıyor. Güneş, henüz istenilen performansa ulaşamayan Avusturyalı futbolcudan hücum organizasyonlarında daha aktif olmasını istedi. Cham, Ozan Tufan’ın sakatlanmasının ardından Konyaspor karşısında 37. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Haberin Devamı

OZAN’DAN KÖTÜ HABER

Konyaspor maçında sakatlanan Ozan Tufan’ın MR sonucu belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, Ozan’ın sağ ayak bileği dış yan tarafta bağ yaralanması tespit edildi. Tedavisine başlanan yıldız futbolcuya milli ara sonrası dönmesi için özel program uygulanacak.

BORCUMUZ KALMAMIŞTIR!

Trabzonspor, Bankalar Birliği anlaşmasından çıktıklarını resmen açıkladı. Başkan Ertuğrul Doğan, “Sponsorluklarda 50 milyon euroya yakın gelir elde ettik. 1.5 yıllık süreçte 2.1 milyar TL faiziyle birlikte Bankalar Birliği anlaşmasına para ödedik. Camiamıza verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyorum” dedi.