SporGösterin kendinizi

Gösterin kendinizi

Paylaş
Gösterin kendinizi

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, Alanya maçı öncesi takıma rehavet uyarısı yaptı. Genç hoca, “Maç planımıza oyun boyu sadık kalacağız. Güzel futbol ve farklı galibiyetle hem taraftarımızın gönlünü alalım hem de gerilememizi bekleyen herkese gücümüzü gösterelim” dedi.

Lider Galatasaray’da Alanya maçı öncesi adeta sıkıyönetim ilan edildi. Farklı kazanma noktasına getirdiği Kasımpaşa ve Rigas Skola maçlarından beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, futbolcularına sert uyarılarda bulundu. Takımla bir toplantı gerçekleştiren genç hoca, rehavet istemediğini net şekilde dile getirdi. Buruk, “Son iki maçta aldığımız sonuçlar bize yakışmadı. Yoğun bir maç trafiğinden geçtik, Alanya karşısında kazanıp milli araya moralli girelim. Skor avantajını ele alsak da kesinlikle rehavet istemiyorum. Maç planımıza oyun boyu sadık kalacağız. Güzel futbol ve farklı galibiyetle hem taraftarımızın gönlünü alalım hem de gerilememizi bekleyen herkese gücümüzü gösterelim. Bu maçta sizlerden ekstra performans bekliyorum. Gerektiğinde herkes, takım arkadaşının açığını kapatacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SİLAHI ICARDİ

Kasımpaşa maçında sakatlanan ve Rigas Skola karşısında forma giyemeyen Osimhen, bugün riske edilmeyecek. Nijeryalı forvetin, milli ara sonrası oynanacak Antalya maçında sahalara dönmesi planlanıyor. Bu nedenle Okan Buruk’un, Alanya karşısında en büyük hücum silahı Icardi olacak. Ligde şu ana kadar 2 gol ve 1 asistle oynayan Arjantinli forvet ile bir görüşme yapan Buruk, ona olan güvenini dile getirdi. Icardi de hocasına gol sözü verdi.

TAKTİK ÇALIŞTI

Letonya deplasmanı dönüşü ara vermeden Alanya maçı hazırlıklarına başlayan Galatasaray, çalışmalarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Alanya maçı taktiği üzerinde duruldu. Çalışmada futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.

Haberin Devamı

STATTA MASKE YASAK

Galatasaray yönetimi, Osimhen ile özdeşleşen maskeyi satışa sunmuştu. Sarıkırmızılılar, Alanya maçı öncesi taraftara uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, Osimhen maskelerinin spor yasası gereği maç günlerinde stadyuma alınmayacağı ve bu kurala uyulması gerektiği belirtildi.

RAMS PARK’TA RAKİP ALANYA

Kasımpaşa beraberliği ile ligde ilk puan kaybını yaşayan Galatasaray, sahasında Alanyaspor’u konuk ediyor. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Mehmet Türkmen yönetecek. Sarı-kırmızılılar, taraftarı önünde kazanıp milli araya lider girmeyi hedefliyor. Akdeniz temsilcisi ise galibiyet serisini 3 maça çıkarmanın peşinde. Geride kalan 7 maçta rakip fileleri 23 kez havalandıran Cim Bom, ligin en golcü takımı konumunda. Alanyaspor ise üç haftadır kalesinde gol görmedi.

NİCE 119 YILLARA

Galatasaray’ın 119. kuruluş yıl dönümü dün düzenlenen birtakım etkinlikle kutlandı. Feriköy Mezarlığı’nda Ali Sami Yen’in kabir ziyaretiyle başlayan etkinlik, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın kabrinin ziyaret edilmesiyle sürdü. Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakılmasının ardından Galatasaray Lisesi’ne geçildi. Tevfik Fikret Salonu’nda saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşı okundu. Büyük bir katılımla gerçekleştirilen etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ve Galatasaray Pilavı ikramı ile sona erdi.

Haberin Devamı

ZAFERLERLE BÜYÜYECEĞİZ

Sarı-kırmızılılarda başkan Dursun Özbek, 119. yıl kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Ali Sami Yen ve arkadaşlarını rahmetle anarak sözlerine başlayan Özbek, “Mücadele ettiğimiz her branşta, önümüze hangi zorluk çıkarsa çıksın, herkesin gurur duyacağı bir başarı hikayesi yazmaya devam edeceğiz. Her zaferimizle daha da büyüyeceğiz, güçleneceğiz. Galatasaray, bulunduğu her yerde bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Türkiye’nin gururu olmaya devam edecek. Nice 119 yıllara, yaşasın Galatasaray” ifadelerini kullandı.

PLAKET ÇAKILDI

Tevfik Fikret Sal onu’ndaki törende hazirunda bulunan en kıdemli üye olan Vedat Akan, 119. yıl plaketini yaş kütüğüne çaktı.

7 YIL SONRA ZAFER

Vodafone Sultanlar Ligi’nde yeni sezon dün oynanan karşılaşmalarla başladı. Günün en önemli maçında Galatasaray Daikin, sahasında VakıfBank’ı 3-0 mağlup etti. 25-21, 25-22 ve 25-15’lik setlerle salondan galip ayrılan sarı-kırmızılılar, rakibi karşısında tam 7 yıl aradan sonra bir resmi maçta zafer yaşadı.

Haberin Devamı