SporGözler Banza'da

Gözler Banza'da

Paylaş
Gözler Banza'da

Başakşehir’i konuk edecek Trabzonspor’da, gözler Simon Banza’nın üzerinde olacak. Son iki lig maçında 3 gol sevinci yaşayan Demokratik Kongo’lu forvet, bu seriyi Boz Baykuşlar karşısında sürdürmek istiyor.

Teknik direktör Şenol Güneş, Başakşehir’i imha planını 28 yaşındaki oyuncunun üzerine kurdu. Tecrübeli hoca, Banza’nın hava toplarındaki hakimiyetine ve bitiricilik yeteneğine güveniyor. Güneş, kanatlardan yapılacak ortalarla yıldız futbolcuyu pozisyona sokmayı planlıyor. Kurt teknik adam, bire bir görüşme yaptığı Visca’dan bol bol orta yapmasını istedi.

Haberin Devamı

FIRTINA HAZIR

Bordo-mavililer, Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamladı. Karadeniz ekibi, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan son antrenmanda hücum varyasyonları üzerinde durdu. İdmanın ardından kampa giren futbolcular, maç saatini beklemeye başladı.

RAKİP BAŞAKŞEHİR

Süper Lig’e 1 galibiyet ve 6 beraberlikle beklentilerin uzağında bir başlangıç yapan Trabzonspor, Başakşehir’i ağırlıyor. Papara Park Stadı’nda Zorbay Küçük’ün düdük çalacağı maç saat 16.00’da başlayacak. İki takım daha önce 37 kez karşılaştı. Karadeniz ekibi 16, İstanbul temsilcisi 10 galibiyet alırken 11 mücadele berabere sonuçlandı. Kritik karşılaşma, teknik direktör Şenol Güneş için farklı bir anlam taşıyor. Deneyimli hoca, teknik adamlık kariyerindeki 1000. maçına çıkacak. Güneş, bu rakama ulaşan ilk teknik direktör olarak tarihe geçecek.

Haberin Devamı

PEPE’DEN İTİRAF

Fırtına’nın eski oyuncusu Nicolas Pepe, Trabzonspor günlerini anlattı. 29 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu, “Türkiye’deki dönemde ailemden uzaktaydım, biraz yalnızdım. Orada pek Fransızca konuşulmadığı ve biraz İngilizce konuşulsa da kendini yalnız hissettiğim bir ortamdaydım. Bu durumda futbol oynama zevkini kaybetmen normal” diye konuştu.

BAŞKANLARLA BULUŞMA

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon’daki belediye başkanlarıyla düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Toplantıda, belediyelerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.