SporGözler sende Maximin

Gözler sende Maximin

Paylaş
Gözler sende Maximin

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fransa’da Lille karşısında sahaya çıkacak. Teknik direktör Jose Mourinho’nun Ryan Kent’in yerine 11’de sahaya süreceği 27 yaşındaki yıldız futbolcu, sarılacivertlilerin hücum organizasyonlarındaki en büyük kozu olacak.

Taraftarların nasıl bir performans sergileyeceğini çok merak ettiği Maximin, bireysel güç çalışmalarının ardından takımla birlikte antrenmanlarda yer aldı. Fransız futbolcunun en dikkat çeken özelliği topla birlikte bir anda vites yükseltip rakip savunmacılarına zor anlar yaşatması. Mourinho, Maximin ile Lille’i yıkmayı hedefliyor. Fransız futbolcu, geçen sezon Suudi Arabistan Ligi’nde 31 maçta 4 gol, 10 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

GÖRÜNTÜLÜ ANALİZ

Teknik direktör Jose Mourinho ve ekibi, Lille maçına hazırlanıyor. Teknik heyet, taktik ve teknik idmanların dışında özellikle Fransız ekibinin yaptığı hazırlık maçlarının kasetlerini de futbolculara sık sık izletip, rakibin artı ve eksilerini ezberletiyor.

YOLCULUK YARIN

Fenerbahçe maç gününden bir gün önce Samandıra’da son çalışmasını yapıp, saat 14.00’te özel bir uçakla Fransa’ya uçacak. Teknik direktör Jose Mourinho ve bir futbolcu karşılaşmanın oynanacağı 50 bin kapasiteli Decathlon Arena-Stade Pierre- Mauroy’de basınla bir araya gelecek.

CENGİZ’E VENEZİA KANCASI

Teknik direktör Jose Mourinho’nun kadro planlamasında kendine yer bulamayan Cengiz Ünder’e İtalyan kulüplerinin ilgisi artarak sürüyor. Önce Napoli’nin devreye girdiği milli futbolcu için Calciomercato. com haber sitesi Venezia’nın da devrede olduğunu yazdı. Ayrıca haberde önlibero Tanner Tessmann ile Cengiz Ünder’in takasının gerçekleşebileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE STATTA ÇALIŞTI

Salı günü deplasmanda Lille ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertliler, Ülker Stadyumu’nda teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda pas, taktiksel ve bireysel çalışmalar yaptı.

NESYRİ’YE 30 DAKİKA

UEFA kadrosuna dahil edilen yeni transfer En Nesyri Lille maçıyla birlikte sarı-lacivertli formasına kavuşuyor. Teknik direktör Jose Mourinho’nun yedek soyunduracağı Faslı forvete karşılaşmanın ikinci devresinde şans vermesi bekleniyor. En- Nesyri’nin maksimum 30 dakika süre alacağı öğrenildi.