SporGüneş dönemi çok yakın

Güneş dönemi çok yakın

Paylaş
Güneş dönemi çok yakın

Trabzonspor, yeni teknik direktör konusunda geri sayıma geçti. Başkan Ertuğrul Doğan, en güçlü aday olan Şenol Güneş ile anlaşma noktasına geldi. Doğan dün İstanbul’da Güneş ile bir araya geldi.

İstanbul Zorlu AVM’de Saat 15.00’te başlayan görüşmede taraflar birçok konuda mutabakat sağladı. Trabzonspor’un başkanı görüşmeyle ilgili “Yönetim kurulunun verdiği yetki üzerine Şenol Güneş ile görüştüm. Asıl görüşmemiz salı (bugün) ve çarşamba olacak. Niyetimiz yeni bir teknik adamla perşembe günü idmana çıkmak” dedi. Güneş, daha önce Trabzonspor’da 4 dönem (1988-89, 1993-97, 2004- 05, 2009-2013) teknik direktörlük yapmıştı. Beşiktaş ile 2 lig şampiyonluğu kazanan 72 yaşındaki hoca, Trabzonspor ile 2 Türkiye Kupası ve 2 Türkiye Süper Kupa zaferi yaşamıştı. Bu arada Hüseyin Çimşir’in Güneş’in yardımcısı olarak ekibe katılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

BANZA FORMAYI GİYDİ

Trabzonspor, Simon Banza ile imzaladı. Braga’dan kiralanan 28 yaşındaki golcü, İstanbul’da formayı giydi. Braga ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Banza’nın güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor.