SporGünlerden Nesyri

Günlerden Nesyri

Paylaş
Günlerden Nesyri

Fenerbahçe taraftarı, Youssef En- Nesyri’ye kavuşuyor. Faslı forvetin, bugün İstanbul’da olması bekleniyor. Önce sağlık kontrolünden geçecek olan 27 yaşındaki futbolcu, ardından 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Yönetim, Nesyri’yi yarın Lugano ile oynanacak maçı izlemesi için İsviçre’ye götürmeyi planlıyor. Sarılacivertliler, bu transfer için Sevilla’ya 20-22 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek. Yıldız oyuncu da sezon başına yaklaşık 6 milyon euro kazanacak.

Haberin Devamı

İspanyol ekibinin sözcüsü Javier Santos, “Nesyri, Fenerbahçe’ye katılmaya çok yakın” diyerek bir bakıma transferin bittiğini doğruladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da geçtiğimiz günlerde, “Nesyri’yi çok istiyorduk. Hala istiyoruz ama sabrımız taşmak üzere. 48 saat verdim Mario Branco’ya. Oldu, oldu. Olmadı başka isimlere gideceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

ISAKSEN İDDİASI

Fenerbahçe için İtalya’dan bir transfer iddiası geldi. Çizme basını, sarılacivertlilerin Lazio forması giyen Gustav Isaksen ile ilgilendiğini öne sürdü. Haberde, İtalyan ekibinin 23 yaşındaki Danimarkalı sağ kanat oyuncusunu elden çıkarıp yeni transferler için kaynak yaratmayı planladığı belirtildi. Yıldız futbolcuya, Fenerbahçe’nin yanı sıra Feyenoord’un da talip olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı