SporGurur gecemiz olsun

Gurur gecemiz olsun

Paylaş
Gurur gecemiz olsun

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir Avrupa sınavına çıkıyor. Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe saat 22.00’de Manchester United’ı ağırlarken, Beşiktaş aynı saatte, Fransa’da Lyon önüne çıkacak. Konferans Ligi’nde ise Başakşehir, 19.45’te Celje deplasmanında olacak.

Türk takımları bugün Avrupa’da zorlu maçlara çıkıyor. Avrupa Ligi’ndeki ekiplerimizden Fenerbahçe saat 22.00’de İngiliz devi Manchester United’ı ağırlarken, aynı saatte Beşiktaş, Fransız ekibi Lyon ile karşılaşacak. Organizasyona Union Saint-Gilloise galibiyeti ile başlayan, Twente beraberliği ile devam eden Fenerbahçe’nin hedefi kazanıp ilk 8’de yer almak için önemli bir engeli aşmak.

Haberin Devamı

ÜLKE PUANI İÇİN

Avrupa Ligi’ndeki diğer temsilcimiz Beşiktaş, turnuvada ilk galibiyetini almak için Lyon önüne çıkacak. İki maçında yenilen Beşiktaş, ilk galibiyet için, 2’de 2 yapan Lyon ise 3’te 3 yapmak için sahada olacak. Konferans Ligi’ndeki ilk maçında Rapid Wien’e yenilen Başakşehir ise saat 19.45’te Sloven ekibi Celje’ye konuk olacak. Hem üst tura çıkma hem ülke puanına katkı anlamında üç ekibimizden de galibiyet bekliyoruz.