SporGururlu ikinci

Gururlu ikinci

Paylaş
Gururlu ikinci

Fenerbahçe, sezonun son maçında İstanbulspor’u 6-0 mağlup etti. Galibiyet, şampiyonluk için yetmezken, goller Dzeko, Szymanski, Tadic, Osayi, Serdar Dursun ve King’den geldi.

Fenerbahçe, İstanbulspor’u 6-0 mağlup ederek sezonun finalini yaptı. Fenerbahçe, Serdar Dursun’un şutunda Baran’ın elini çarpan top nedeniyle penaltı kazandı. VAR kararıyla verilen penaltıda Dzeko 8. dakikada ağları havalandırdı: 1-0. Skor 2-0 oldu. Dzeko ortaladı, savunmanın uzaklaştıramadığı topu Szymanski ağlara yolladı: 2-0. Fred 36’da sıfıra indi, ortasını yaptı. Serdar Dursun vuramadı, boşta kalan topu Tadic ağlara yolladı. 66’da Tadic’in harika pasında Osayi fileleri havalandırdı: 4-0. Okan’ın büyük hatasından Serdar Dursun 76’da golü attı: 5-0. King 78’de skoru belirledi: 6-0.

Haberin Devamı

HAK EDİLMEYEN BİR ŞAMPİYONLUK

Fenerbahçe, resmi sitesinden sitem dolu bir paylaşım yapıldı. Mesaj özetle şöyle: “Takımımızla gurur duyuyoruz. Sayısız maç hakkımız yenerek koparıldık yarışlardan... Trabzon’da, Rams Park’ta her şeye rağmen galip gelerek, şampiyonluğu kimin hak ettiğini herkes gördü! ‘Kayrılan’ rolünü iyi oynadı. Hak edilmeyen bir şampiyonluk daha yazıldı tarihe...”

KARTAL’IN GÖZYAŞLARI

Yeni sezonda büyük ihtimalle takımın başında olmayacak olan İsmail Kartal dün taraftara da veda etti. Skor 4-0 olduktan sonra taraftarın tezahüratlarına el sallayan Kartal’ın göz yaşları dikkat çekti. İsmail Kartal, “Gerçek şampiyonun kim olduğunu herkes gördü” demekle yetindi.

3 YILDIZDAN 69 GOLE KATKI

Haberin Devamı

Fenerbahçe son haftaya kadar şampiyonluğu kovalarken bunda üç oyuncunun payı büykü. Dzeko 21 gol, 3 asist, Szymanski 10 gol, 11 asist, Tadic de 10 gol, 14 asist ile 69 gole doğrudan etki etti.