SporHakan'ı isterim Barış'ı tavsiye ederim

Hakan'ı isterim Barış'ı tavsiye ederim

Paylaş
Hakan'ı isterim Barış'ı tavsiye ederim

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Hakan Çalhanoğlu’nun takımımda olmasını isterim. İtalyanlara da Barış Alper Yılmaz’ı öneririm” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, La Gazzetta dello Sport’a özel açıklamalar yaptı. Buruk, “Bu yıl Süper Lig çekişmeli geçecek. Jose Mourinho ile karşılaşmak için sabırsızlanıyorum. Böyle karakterler futbolumuz için iyidir” dedi. İtalyanca bildiğini, İtalyan ekolüne hayran olduğunu söyleyen Okan Buruk, “Gelecekte İtalya’da teknik direktörlük yapmak isterim” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

BARIŞ GELİŞECEK

Okan Buruk, “Serie A’dan hangi futbolcuyu transfer etmek isterdiniz” sorusuna, “Şüphesiz Hakan Çalhanoğlu” cevabını verdi. Hakan’ın bu kadar yüksek sıçrama yapmasının Inter ve Inzaghi sayesinde olduğunu belirten Buruk, “Oyuncularınızdan hangisini Serie A’ya tavsiye edersiniz” sorusuna ise “Barış Alper Yılmaz” dedi. Buruk, Barış için, “24 yaşında. Kanatta ve hareketli bir forvet. Çok daha iyi olacak” yorumu yaptı.

TETE PANA’DA

Galatasaray, Tete’nin Panathinaikos’a transfer olduğunu açıkladı. Açıklamada, Yunan ekibinin 4 milyon 750 bin euro transfer bedeli ödeyeceği de belirtildi.

ASLAN’IN GÖZÜ DEPAY’DA

Son olarak sağ bek Elia Jelert’i kadrosuna katan Galatasaray için Memphis Depay iddiası ortaya atıldı. La Gazzetta dello Sport, “Galatasaray, Depay için bastırıyor. Hollandalı oyuncu 5 milyon euro maaş istiyor” diye yazdı. Atletico Madrid ile sözleşmesi biten 30 yaşındaki forvet imza parası da talep ediyor. Gazete, Inter’in de Depay için çalışmalar yaptığını ileri sürdü. Depay geçen yıl Atletico’da 31 maçta 9 gol attı, 2 asist yaptı.

Haberin Devamı

PARMA MAÇI YARIN D-SMART’TA

Galatasaray, Avusturya kampında çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk, kondisyon yüklemesi dışında taktik çift kalelerle bu sezonun kadrosunu ve oyun planını belirliyor. Cim Bom yarın saat 21.15’te Parma ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma D-Smart ve D-Smart Go’dan yayınlanacak.

JELERT RESMEN ASLAN

Galatasaray, Elias Jelert’in transferi için Kopenhag’la anlaşmaya varıldığını ve 5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, 3 sezona yayılmış 6 eşit taksitle 9 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği belirtildi. Geçen sezon Kopenhag formasıyla Galatasaray’a rakip olan Jelert, Danimarka temsilcisinde çıktığı 97 maçta 1 gol attı