SporHakemler masada!

Hakemler masada!

Paylaş
Hakemler masada!

Riva’da dün kritik bir zirve gerçekleştirildi. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 4 büyük kulübün başkanları ile bir araya geldi, Türk futbolunun sorunları masaya yatırıldı. Toplantının ana gündem maddesi, hakem atamaları ve yönetimleriydi.

Yaklaşık 3 saat süren zirvede Ali Koç, Dursun Özbek, Hasan Arat ile Ertuğrul Doğan, ligin geride kalan bölümünde yapılan hakem hatalarından duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Görüşme sonrası açıklamada bulunan Hacıosmanoğlu, “Çok güzel bir toplantı geçti. Bunu sürekli hale getireceğiz. Futbolun önemli sorunları var. Bunları istişareyle aşacağız. Bu bilinç hepimizde var. Kardeşlik iklimini Türk futbolunun her safhasına yaymak görevimiz. Başaracağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MİLLİ MESAİ BAŞLADI

Milli takım, Riva’da toplandı. UEFA Uluslar B Ligi’nde Karadağ ve İzlanda ile karşılaşacak olan Ay-Yıldızlılar, bu maçların hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başladı. Teknik direktör Montella yönetiminde gerçekleşen antrenmanda yenileme amaçlı çalışmalar yapıldı. Hazırlıklarını iki gün daha İstanbul’da sürdürecek olan milliler, perşembe günü Karadağ ile oynanacak maç için Samsun’a hareket edecek.