SporHakim Ziyech, Galatasaray'ı sildi! Transfer adımları

Hakim Ziyech, Galatasaray'ı sildi! Transfer adımları

Paylaş
Hakim Ziyech, Galatasaray'ı sildi! Transfer adımları

Galatasaray'dan ayrılığı beklenen Hakim Ziyech için gece geç saatlerde sürpriz bir transfer iddiası geçildi. Ziyech ile görüşmelere başlandığı vurgulanırken, oyuncunun talep ettiği maaşa da değinildi.

Galatasaray'da ayrılık kervanına Hakim Ziyech de katılabilir. Son olarak Köhn ve Dubois ile vedalaşan Sarı-Kırmızılılarda Ziyech'le de vedalaşılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından Galatasaray'la ilgili her şeyi kaldıran Hakim Ziyech için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşımlarının büyük kısmını kaldıran Ziyech, Galatasaray'la ilgili sadece şampiyonluk kutlamalarından bir kareyi bırakmıştı.

Adana Demirspor maçında yedek soyunan ve süre alamayan Ziyech'in Galatasaray'la ilgili son paylaşımını da kaldırdığı görüldü. Yunan basınından Sportime, gece geç saatlerde geçtiği haberde Olympiakos'un Ziyech'in peşinde olduğunu yazdı.

Yunan devinin, Faslı yıldızla görüşmelere başladığı ve görüşmelerin olumlu ilerlediği vurgulandı. Yine haberde Hakim Ziyech'in en az 3 milyon euro maaş talep ettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Yunanistan'da yaz transfer dönemi 11 Eylül tarihinde sona erecek.

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı 31 yaşındaki Ziyech, 2024-25'te çıktığı 4 maçta skor katkısı veremedi.